MARKET

Τεχνικά Επαγγέλματα στην πρώτη σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα

Τεχνικά Επαγγέλματα στην πρώτη σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα
DADTHEO.XT2

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη σχολή Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, η πρώτη σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα, προσφέρει εξειδικευμένη κατάρτιση και επαγγελματικές ευκαιρίες στον τομέα των τεχνικών επαγγελμάτων. Έναν κλάδο που παραδοσιακά αποτελεί πόλο έλξης για τους νέους, ενώ συνεχώς επεκτείνεται σε καινοτόμες ειδικότητες και δημιουργεί τεράστια ζήτηση για καταρτισμένους τεχνικούς με γνώσεις και εξειδίκευση.

Από το 1971, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ξεκίνησε τη λειτουργία του ως σχολή μηχανολογίας με μηχανικούς αυτοκινήτων, αεροσκαφών και ψυκτικούς. Κατά τη διάρκεια των 5 δεκαετιών που μεσολάβησαν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει αναπτύξει σταθερά τον τομέα, εισάγοντας σταδιακά πλήθος νέων ειδικοτήτων στα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας. Οι ειδικότητες του τομέα Τεχνικών Επαγγελμάτων λειτούργησαν αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μέχρι τα τελευταία χρόνια, βγάζοντας στην αγορά εργασίας έναν τεράστιο αριθμό αποφοίτων.

Τεχνικά Επαγγέλματα στην πρώτη σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα
DADTHEO.XT2

Σήμερα στον τομέα τεχνικών επαγγελμάτων λειτουργούν 8 επίκαιρες ειδικότητες: τεχνικός μηχανοτρονικής, ψυκτικός, θερμοϋδραυλικός – τεχνικός φυσικού αερίου, ηλεκτρολόγος, τεχνικός αυτοματισμών, τεχνικός ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών, ενώ για πρώτη φορά θα λειτουργήσει η ειδικότητα του τεχνικού ανελκυστήρων.

Τα τεχνικά επαγγέλματα διακρίνονται από μια αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά εργασίας και προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες ανάπτυξης, μέσω της συνεχώς εξελισσόμενης τεχνολογίας. Οι επαγγελματίες που τα ασκούν είναι περιζήτητοι στην αγορά, ενώ οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προτιμώνται, καθώς έχουν παρακολουθήσει ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα σπουδών στην πλέον έμπειρη σχολή Μηχανολογίας της χώρας.

Τεχνικά Επαγγέλματα στην πρώτη σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα

Μια ολόκληρη γενιά επαγγελματιών του μηχανολογικού και ηλεκτρολογικού κλάδου αποδεικνύει την υπεροχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και το καθιστά ως την κορυφαία επιλογή για σπουδές στα τεχνικά επαγγέλματα.

Οι σπουδές Τεχνικών Επαγγελμάτων στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Οι σπουδές μηχανολογίας οδηγούν σε Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και προσφέρει επαγγελματικά δικαιώματα ανάλογα με την ειδικότητα. Οι σπουδαστές έχουν την επιπλέον δυνατότητα να αποκτήσουν τη διεθνώς αναγνωρισμένη Βρετανική πιστοποίηση LRN, που εμπλουτίζει το γνωστικό τους πεδίο με επικοινωνιακές δεξιότητες και διοικητικές και πωλησιακές ικανότητες, απαραίτητες για κάθε ιδιοκτήτη ατομικής επιχείρησης.

Τεχνικά Επαγγέλματα στην πρώτη σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα

Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι μεταδίδουν στους σπουδαστές την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, μέσα σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επαγγελματικών προδιαγραφών και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Μία σειρά από εκδηλώσεις, εκπαιδευτικές επισκέψεις και masterclasses εμπλουτίζουν τη μοναδική σπουδαστική εμπειρία που μόνο το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μπορεί να προσφέρει!

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας δρα συμβουλευτικά και προσφέρει θέσεις πρακτικής εξάσκησης και εργασίας στις συνεργαζόμενες εταιρίες, ενώ παράλληλα διοργανώνει σε ετήσια βάση ενημερωτικές ημερίδες “Accelerate Your Career” και «Ημέρες Καριέρας». Παραμένει στο πλευρό των σπουδαστών για όσα χρόνια περάσουν μετά την αποφοίτηση συμβάλλοντας ενεργά στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Τεχνικά Επαγγέλματα στην πρώτη σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα
DADTHEO.XT2

Επίλεξε σπουδές Τεχνικών Επαγγελμάτων με προνομιακά δίδακτρα στην 1 σχολή Μηχανολογίας στη χώρα, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ