MARKET

Τέσσερις αθλητικές σειρές για binge watching τώρα που #menoumespiti

Τέσσερις αθλητικές σειρές για binge watching τώρα που #menoumespiti

Οι σειρές - ντοκιμαντέρ που θα σε κάνουν να μη θες να σηκωθείς ούτε λεπτό από τον καναπέ σου, by Tsakiris chips.

Η πανδημία του κορονοϊού και η αναγκαστική παραμονή στο σπίτι έχει δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγμάτων στην καθημερινότητά μας. Το βασικό μας 'όπλο', το 'οχυρό' στη μάχη κατά του κορονοϊού είναι το ίδιο μας το σπίτι. Ακολουθούμε, λοιπόν, την οδηγία #menoumespiti και προσπαθούμε να βρούμε ευχάριστους τρόπους να γεμίσουμε τη μέρα μας.

Και ενώ πολλές από τις συνήθειές μας έχουν αλλάξει, υπάρχει μία που παραμένει ίδια. Μία από τις αγαπημένες και πιο χαλαρωτικές στιγμές της ημέρας, η στιγμή που κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ και βλέπεις τηλεόραση παρέα με ένα bowl πατατάκια. Μέχρι πρότινος, οι αγώνες και τα αθλητικά προγράμματα στην τηλεόραση 'γέμιζαν' τις ώρες μας, όμως το 'λουκέτο' στα πρωταθλήματα λόγω της πανδημίας, έχει αφήσει ένα κενό στην καθημερινότητά μας.

Μπορεί, λοιπόν, να μην έχουμε αγώνες, υπάρχουν όμως πολλές ταινίες και σειρές με αθλητικό περιεχόμενοι, που θα σε κάνουν να μη θες να σηκωθείς ούτε λεπτό από τον καναπέ σου. Και επειδή το σωστό το binge watching θέλει και το κατάλληλο σνακ, πριν πατήσεις το play φρόντισε να έχεις εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα που θα σου κρατήσουν 'συντροφιά'.

Όπου 'απαραίτητα' βλέπε τα πατατάκια Tsakiris. Από τα κλασικά, μέχρι τα 'παιχνιδιάρικα' Tsakiris sticks, ανάλογα με το τι προτιμάς, μπορείς να βρεις το σνακ που θα συνοδεύσει τον δικό σου 'μαραθώνιο σειράς'. Αν είσαι λάτρης του διαχρονικού, τότε τα Tsakiris κλασικά, είναι το σνακ που θες. Με αλάτι, με ρίγανη και με ξύδι, τρεις αγαπημένες γεύσεις για να διαλέξεις. Αν πάλι, προτιμάς την παιχνιδιάρικη κυματιστή υφή, μπορείς να δοκιμάσεις τη γεύση barbeque, μαζί φυσικά με τις κλασικές γεύσεις αλάτι και ρίγανη. Τα Tsakiris cooked είναι για όσους θέλουν να πάνε την εμπειρία θέασης ένα βήμα παρακάτω. Φρέσκες πατάτες, προσεκτικά κομμένες σε χοντρές ροδέλες, με έντονα τραγανή υφή σε τέσσερις μοναδικές γεύσεις: με θαλασσινό αλάτι, με λεμόνι, ρίγανη και πιπέρι, με μαύρη τρούφα και τα αγαπημένα με μέλι και μουστάρδα. Τέλος, για όσους αγαπούν τα plot twists, τα Tsakiris sticks είναι ό,τι πρέπει για ατέλειωτο binge watching.

Τέσσερις αθλητικές σειρές για binge watching τώρα που #menoumespiti

Αφού βρήκαμε τα σνακ που θα σε συνοδεύσουν τις ώρες που θα περνάς βλέποντας τηλεόραση, το Sport24.gr σου προτείνει τέσσερις σειρές που θα σε κάνουν να μη θες να πατήσεις pause. Bonus σε κάθε σειρά και το ιδανικό σνακ για να την απολαύσεις.

Πάτα play!

Formula 1: Drive to survive

Ελληνικός τίτλος: Formula 1 Οδηγός επιβίωσης

Σεζόν: 2

Πλατφόρμα: Netflix

Το ιδανικό σνακ: Tsakiris κλασικά με αλάτι

Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία μπαίνει ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο της Formula 1, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα τις οικογένειες, τις ομάδες και τους οδηγούς. Ταχύτητα, αδρεναλίνη, άγχος, ανταγωνισμός. Αυτή είναι η καθημερινότητα των οδηγών αλλά και των συντελεστών των ομάδων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η σειρά έχει πρωτοφανή πρόσβαση στους κορυφαίους οδηγούς, διευθυντές και ιδιοκτήτες, δίνοντας μια βαθύτερη εικόνα για τις προκλήσεις εκείνων που έχουν αφιερώσει τα πάντα στην αγάπη τους για το ταχύτερο άθλημα στον κόσμο.

Sunderland 'til I die

Ελληνικός τίτλος: Σάντερλαντ μέχρι θανάτου

Σεζόν: 1

Πλατφόρμα: Netflix

Το ιδανικό σνακ: Tsakiris Waves BBQ

Μια σειρά ντοκιμαντέρ που ακολουθεί την ποδοσφαιρική ομάδα του Σάντερλαντ τη σεζόν 2017-2018 καθώς προσπαθεί να επανακάμψει μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League. Η κάμερα ακολουθεί τους παίκτες, τους παράγοντες αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας στην προσπάθεια της να επανέλθει ξανά στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Η σειρά σε κάνει να αισθάνεσαι μέλος της ομάδας και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Losers

Ελληνικός τίτλος: Ήττες

Σεζόν: 1

Πλατφόρμα: Netflix

Το ιδανικό σνακ: Tsakiris sticks

Πώς αντιμετωπίζουμε την αποτυχία σε μια κοινωνία όπου 'η νίκη είναι το παν;'. Σε αυτήν τη σειρά πρωταγωνιστούν αθλητές που έχουν μετατρέψει τον πόνο της ήττας σε θρίαμβο. Πρωταγωνιστές σε κάθε αυτοτελές επεισόδιο της σειράς είναι αθλητές που δεν είναι losers με την ακριβή σημασία της λέξης. Πρωταγωνιστές είναι αθλητές που είτε δεν τα κατάφεραν, αλλά δεν το έβαλαν κάτω - όπως θα περίμενε κάποιος - και μετέτρεψαν τις ήττες τους σε μάθημα, που τους οδήγησε σε ένα δικό τους προσωπικό θρίαμβο.

Last chance U

Ελληνικός τίτλος: Τελευταία ευκαιρία

Σεζόν: 4

Πλατφόρμα: Netflix

Το ιδανικό σνακ: Tsakiris cooked με λεμόνι, ρίγανη και πιπέρι

Εξαίρετοι αθλητές με ζόρικο παρελθόν στρέφονται στο νεανικό κολεγιακό ποδόσφαιρο σε μια τελευταία προσπάθεια να αλλάξουν τη ζωή τους και να κατακτήσουν τα όνειρά τους. Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ πέρα για πέρα αληθινή, με πρωταγωνιστές όχι κάποιους ηθοποιούς, αλλά τους ίδιους τους προπονητές και τους παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ