MARKET

Τα Public υποδέχονται την Black Friday με τις μεγαλύτερες προσφορές της χρονιάς!

Τα Public υποδέχονται την Black Friday με τις μεγαλύτερες προσφορές της χρονιάς!

Τα Public, η ελληνική εταιρεία που έφερε την Black Friday στην Ελλάδα, σας περιμένουν να την ξαναζήσετε με τις μεγαλύτερες προσφορές της χρονιάς.

Τα καταστήματα Public, η ελληνική εταιρεία που έφερε τηνBlack Fridayστην Ελλάδα, πρωτοστατούν και φέτος και σας προσκαλούν να ξαναζήσετε την εμπειρία Black Friday, στα καταστήματαPublicκαι το public.grΜένοντας πιστή στο ραντεβού της, η Νο1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, υποδέχεται τηνBlack Friday2017, με προσφορές και εκπτώσεις που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Υπηρετώντας την ευρύτερη στρατηγική της εταιρίας να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, στις καλύτερες τιμές, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών της, τον περασμένο Νοέμβριο ταPublicέφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τηBlack Friday, γνωστή και ως Μαύρη Παρασκευή.

Με προσφορές που άγγιξαν έως και το 50%, η αλυσίδαPublicσημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Συγκεκριμένα, η ομάδα πωλήσεων της εταιρίας στα 50 καταστήματά της στην Ελλάδα εξυπηρέτησε με επιτυχία 392.000 πελάτες σε μια μέρα.

Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση υπόσχεται μια ακόμα πιο δυναμική συνέχεια φέτος!H Black Fridayαποτελεί ιδανική ευκαιρία ανανέωσης αλλά και απόκτησης του προϊόντος που ονειρεύεστε σε ασυναγώνιστες τιμές! Εγγραφείτε στο http://www.public.gr/cat/black-fridayγια να μάθετε πρώτοι τις προσφορές και να βγείτε κερδισμένοι!

Επισκεφθείτε ένα κατάστημαPublicή το public.gr, μπείτε στο ρυθμό της Black Fridayκαι ανακαλύψτε Smartphones, Κονσόλες,Laptops, Φωτογραφικές μηχανές, Τηλεοράσεις, επιλεγμένα Βιβλία και κόμικς, παιχνίδια, βινύλια,CDκαιDVDστις χαμηλότερες τιμές της χρονιάς.

TαPublicόπως και πέρσι, θα ενημερώνουν συνέχεια τους πελάτες τους αναλυτικά για τις προσφορέςBLACK FRIDAY.

Φέτος, προετοιμαστείτε κατάλληλα και ζήστε ξανά το ρυθμό τηςBlack Fridayσε ένα κατάστημαPublic!

Μείνετε συντονισμένοι!

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.public.gr/cat/black-friday

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ