MARKET

Τα κορυφαία αθλητικά apps που μπορείς να κατεβάσεις

Τα κορυφαία αθλητικά apps που μπορείς να κατεβάσεις

Για να έχεις όλη την αθλητική δράση στο smartphone ή το tablet σου, δες ποια applications αξίζει να κατεβάσεις.

Το smartphone και το tablet έχουν γίνει για τους περισσότερους από εμάς τα πιο συνηθισμένα εργαλεία ενημέρωσης για ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Ανοίγεις το κινητό, ψάχνεις αυτό που θέλεις να μάθεις και ενημερώνεσαι πλήρως.

Έτσι ακριβώς λειτουργούν και οι περισσότεροι φίλαθλοι, που θέλουν να μάθουν τα νέα των ομάδων τους, να ενημερωθούν για οτιδήποτε συμβαίνει στο αγαπημένο τους άθλημα και γενικότερα να μην χάνουν αθλητική είδηση.

"Κατεβάζουν" τα απαραίτητα applications και κάνουν τη... δουλειά τους. Τα applications, ή αλλιώς apps (χάριν συντομίας) αποτελούν τεχνολογικά θαύματα! Η δημιουργία μίας εφαρμογής απαιτεί τεχνολογικές γνώσεις υψηλού επιπέδου, ώστε κάποιος να βγάλει στην αγορά ένα εργαλείο που για κάποιους άλλους θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Το Athens Tech College , γνωρίζοντας την έλλειψη επαγγελματιών με εξειδικευμένες γνώσεις στο χώρο των νέων τεχνολογιών και της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, έχει δημιουργήσει προγράμματα σπουδών που εφοδιάζουν τους σπουδαστές του με ειδικές δεξιότητες, που τους καθιστούν έτοιμους να καλύψουν τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Με τη σωστή καθοδήγηση και τις γνώσεις που θα λάβει κανείς μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στον κόσμο της τεχνολογίας και να βρεθεί πίσω από τον σχεδιασμό μίας εφαρμογής για smartphone ή tablet. Σε αυτό το Κολλέγιο Τεχνολογίας μπορεί πια να αποκτήσει ό,τι χρειάζεται για μια λαμπρή καριέρα και να δώσει πραγματικές διαστάσεις στο όραμά του. Όποιος, λοιπόν, ψάχνει το ιδανικό πρόγραμμα σπουδών που του ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του, το Athens Tech College , με εκπαιδευτικό προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των νέων τεχνολογιών, της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας, μπορεί να τον βοηθήσει να πετύχει όλο αυτά που φαντάζεται.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ποια αθλητικά applications δεν πρέπει να λείπουν από το smartphone και το tablet κάθε αληθινού φιλάθλου...

Sport24

Με πλήρη ενημέρωση, έγκυρη αρθρογραφία, λεπτό-προς-λεπτό αναμετάδοση αγώνων και παρουσία σε όλα τα μεγάλα events, το Sport24 είναι η αρχική σελίδα στην αθλητική ενημέρωση της Ελλάδας.

Διαθέτει πρωτοποριακή υπηρεσία push notifications για να λαμβάνεις ειδοποίηση σε όλα τα τελευταία νέα καθώς και σε όλα τα γκολ & αποτελέσματα των ομάδων που σε ενδιαφέρουν.

Προσφέρει δυνατότητα επιλογής "Η Ομάδα Μου" ώστε να έχεις άμεση πρόσβαση στις ειδήσεις της ομάδας που σε ενδιαφέρει.

Τα κορυφαία αθλητικά apps που μπορείς να κατεβάσεις

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σε υψηλή ανάλυση και αναλυτικό πρόγραμμα τηλεόρασης με όλα τα αθλητικά γεγονότα.

Αρχική σελίδα με τη βασική ειδησεογραφία έτσι όπως τη διαμορφώνουν οι αρχισυντάκτες του site και σελίδα ροής ειδήσεων με όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στη web σελίδα του SPORT 24.

Χρήση "native" λειτουργιών της συσκευής όπως το "swipe" για μετάβαση σε επόμενο/προηγούμενο άρθρο. Ισχύει και για τα πρωτοσέλιδα και για τα live αγώνων.

NBA

Η επίσημη εφαρμογή του ΝΒΑ! Παρακολουθήστε αγώνες NBA καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, αγοράζοντας το NBA League Pass.

Τα κορυφαία αθλητικά apps που μπορείς να κατεβάσεις

Ελέγξτε live scores, στατιστικά και ώρες παιχνιδιού. Παρακολουθήστε ζωντανά συνεντεύξεις Τύπου. Δείτε τις κορυφαίες φάσεις όλου του πρωταθλήματος μέσω videos, αλλά και τα highlights κάθε αγώνα.

Προσαρμόστε την εμπειρία σας ακολουθώντας τις αγαπημένες σας ομάδες.

UEFA Champions League

Η επίσημη εφαρμογή του UEFA Champions League παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Επιλέξτε την αγαπημένη σας ομάδα, ώστε να λαμβάνετε το δικό σας εξατομικευμένο newsfeed.

Τα κορυφαία αθλητικά apps που μπορείς να κατεβάσεις

Δείτε στιγμιότυπα από κάθε αγώνα και ζωντανή στατιστική κάλυψη. Παρακολουθήστε ζωντανά τις κληρώσεις της διοργάνωσης και ενεργοποιήστε τα Push Notifications για να λαμβάνετε άμεσα τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν.

FIFA

Το επίσημο FIFA App σας κρατά πλήρως ενημερωμένους με τα ζωντανά σκορ ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο, καθώς και έκτακτες ειδήσεις, αποκλειστικά videos, στιγμιότυπα και συνεντεύξεις.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, που διεξάγεται φέτος το καλοκαίρι, είναι μόνο ένα από τα πολλά τουρνουά της FIFA, καθώς και τα 197 εθνικά πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις σε κάθε ήπειρο, που καλύπτονται από την ενότητα Live Scores.

Τα κορυφαία αθλητικά apps που μπορείς να κατεβάσεις

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε μήνα την παγκόσμια κατάταξη και να μάθετε πώς η FIFA δίνει ζωή στο πάθος της για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος με ιστορίες από όλο τον κόσμο.

Formula 1

Το επίσημο App της Formula 1 είναι ο καλύτερος τρόπος για να μαθαίνετε τα πάντα που αφορούν στη Formula 1. Τελευταία νέα και βίντεο, αποκλειστικά ζωντανά χαρακτηριστικά αγώνα, αποτελέσματα και βαθμολογία, καθώς και τις απαραίτητες πληροφορίες για τις αγαπημένες σας ομάδες και τους οδηγούς.

Τα κορυφαία αθλητικά apps που μπορείς να κατεβάσεις

Και αν είστε από αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω, με ετήσια ή μηνιαία συνδρομή, μπορείτε να ζήσετε την ψηφιακή εμπειρία του αγώνα, με εκτενή Live Timing δεδομένα από όλα τα Grand Prix!

eScore

Με την εφαρμογή eScore είστε πάντα μια επαφή μακριά από τα γρηγορότερα LIVE σκορ, στατιστικά, πίνακες διοργανώσεων και κληρώσεις για σχεδόν 30 σπορ και 5.000+ διοργανώσεις παγκοσμίως.

Είτε σημειωθεί κάποιο γκολ, είτε δοθεί κόκκινη κάρτα, είτε ολοκληρωθεί κάποιο σετ ή περίοδος, θα το μάθετε την ίδια στιγμή με το ζωντανό κοινό. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας και παρακολουθήστε μόνο τους αγαπημένους σας αγώνες, ομάδες και διοργανώσεις.

Τα κορυφαία αθλητικά apps που μπορείς να κατεβάσεις

Αποτελέσματα, συνθέσεις, κόκκινες κάρτες… Δεν θα χάσετε τίποτε από αυτά. Απλά επιλέξτε τους αγώνες σας και περιμένετε την συσκευή σας να σας ειδοποιήσει. Δεν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον αγώνα στην τηλεόραση; Κανένα πρόβλημα: παρακολουθήστε τον δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο και μείνετε ενημερωμένοι με τις LIVE γραπτές περιγραφές.

Ένα γκολ μπορεί να αλλάξει πολλά. Οι LIVE πίνακες βαθμολογίας δείχνουν εάν ένα γκολ που μπήκε επηρεάζει την κατάταξη του πρωταθλήματος, αλλά και τον τρέχοντα πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερ.

ESPN

Το ESPN App είναι το No1 αθλητικό App στην αγορά. Από το τηλέφωνό σας θα έχετε ζωντανά σκορ, πλήρη ειδησεογραφική κάλυψη, αγώνες σε live streaming και εκατοντάδες videos με highlights.

Τα κορυφαία αθλητικά apps που μπορείς να κατεβάσεις

Συνδεθείτε και διαμορφώστε το ESPN App για να λαμβάνετε αποτελέσματα και ειδοποιήσεις σχετικά με όλες τις αγαπημένες σας ομάδες και πρωταθλήματα! Δεν έχει σημασία πού θα πάτε, πάρτε το ESPN μαζί σας για να μείνετε συνδεδεμένοι τη στιγμή που το χρειάζεστε, από όπου και αν βρίσκεστε.

Red Bull TV

Ο κόσμος της Red Bull TV σας δίνει πρόσβαση σε ζωντανά γεγονότα, τα καλύτερα από τα action sports, ό,τι καινούριο κυκλοφορεί σε μουσική και διασκέδαση, αλλά και συναρπαστικά videos από τον κόσμο της περιπέτειας.

Τα κορυφαία αθλητικά apps που μπορείς να κατεβάσεις

Υψηλής ποιότητας on-demand και live streaming videos, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά γεγονότα με τους κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο και να ακολουθήσετε ανθρώπους της περιπέτειας στις πιο συναρπαστικές γωνιές του πλανήτη.

Stoiximan

Με την εφαρμογή του Stoiximan, το στοίχημα μέσω κινητού και tablet περνά σε άλλη διάσταση! Φωνητικές εντολές, SpeedBet, MyLIVE και πολλές άλλες καινοτόμες λειτουργίες θα απογειώσουν τη στοιχηματική σας εμπειρία!

Με τη νέα καινοτόμο υπηρεσία Talk n' Bet, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φωνή σου για να παίξεις άσο ή διπλό σε έναν live αγώνα (π.χ. 10€ στον Παναθηναϊκό), να μεταβείς σε όποια ενότητα της εφαρμογής θέλεις (π.χ. Κουπόνι, Ανοικτά Στοιχήματα, Cash out κ.α.), να δεις αγώνες από συγκεκριμένο άθλημα, χώρα ή ακόμα και δημοφιλή λίγκα (π.χ. Champions League, Premier league, SuperLeague, Euroleague, EURO, κ.α.)

Τα κορυφαία αθλητικά apps που μπορείς να κατεβάσεις

Μπορείς να διαμορφώσεις τη δική σου LIVE σελίδα με ό,τι αγώνες / διοργανώσεις / αγορές προτιμάς να παίζεις LIVE. Πάτα παρατεταμένα πάνω σε μια απόδοση ώστε να ενεργοποιήσεις το παράθυρο του SpeedBet και να στοιχηματίσεις μέσα σε μόλις 2''. Μόλις στοιχηματίσεις, έχεις τη δυνατότητα να προτείνεις το δελτίο σου στους φίλους σου ώστε να το παίξουν και εκείνοι με ένα μόνο κλικ.

Λάβε ενημερώσεις για το τι συμβαίνει σε έναν αγώνα (γκολ, ημίχρονο/τελικό, κάρτες, κόρνερ, κ.α.) καθώς επίσης και ενημέρωση για το αν το δελτίο σου είναι κερδισμένο ή χαμένο μόλις αυτό διευθετηθεί. Παρακολούθησε σε LIVE Streaming τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν, έχοντας παράλληλα τις αποδόσεις προς στοιχηματισμό στην ίδια σελίδα. Δες τα δημοφιλέστερα στοιχήματα, τους top αγώνες της ημέρας αλλά και το παιχνίδι με 0% γκανιότα, πατώντας στην ενότητα Sports > Hot.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ