Συγκινητική προσφορά: 300 κιλά μακαρόνια από έναν ακροατή για τους πλημμυροπαθείς!

Οι αναγνώστες και οι ακροατές του Sport24.gr και του Sport24 Radio 103,3 ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της 24MEDIA για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, με έναν εξ αυτών να προσφέρει 300 κιλά μακαρόνια!

Είναι εντυπωσιακή και πραγματικά συγκινητική η άμεση ανταπόκριση πολύ κόσμου, στο κάλεσμα της 24MEDIA για να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που περνάνε δύσκολες στιγμές. Για αυτή την ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε τη Δυτική Αττική, κανένας δε θα μείνει μόνος, κανένας δε θα μείνει αβοήθητος.

Ο Sport24 Radio 103,3 και το Sport24.gr στέκονται στο πλευρό αυτών των ανθρώπων. Δείχνουμε την εμπράκτως την αλληλεγγύη μας, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ήδη το ενδιαφέρον ακροατών και αναγνωστών είναι τεράστιο.

Μάλιστα, ένας ακροατής του Sport24 Radio 103,3 από τον Πειραιά, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του σταθμού, προσέφερε 300 κιλά μακαρόνια! Ευχόμαστε όλο το τριήμερο να υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες (μικρότερες ή και μεγαλύτερες κινήσεις), ώστε να μην αισθανθεί κανείς από τους συνανθρώπους μας μόνος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

KANENAΣ ΜΟΝΟΣ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24