STOIXIMAN

"Χρυσό" για τον Όμιλο Stoiximan/Betano στα EGR Operator Awards 2019

"Χρυσό" για τον Όμιλο Stoiximan/Betano στα EGR Operator Awards 2019

Ο Όμιλος Stoiximan/Betano αναδείχθηκε Mobile Operator of the Year ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες online gaming παγκοσμίως στα EGR Operator Awards 2019.

Ένα από τα σημαντικότερα βραβεία κοσμούν τις εγκαταστάσεις της Stoiximan στην Ελλάδα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της EGR Global στα φετινά βραβεία EGR Operator Awards 2019 που έλαβαν χώρα στο Grosvenor House, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Η Stoiximan/Betano αναδείχθηκε Mobile Operator of the Year, κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε ορισμένους από τους μεγαλύτερους παίκτες του κλάδου διεθνώς, όπως οι Kindred Group, LeoVegas, Videoslots, William Hill, συγκεντρώνοντας την πιο υψηλή βαθμολογία και φέρνοντας πίσω στην Ελλάδα ίσως μια από τις μεγαλύτερες μέχρι τώρα διακρίσεις στην ιστορία της εταιρείας.

Τα βραβεία EGR Operator Awards ή αλλιώς τα «Όσκαρ» του online gaming πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από το 2010 αναδεικνύοντας τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως και επιβραβεύοντας τις άριστες πρακτικές στο χώρο του online gaming. Στα EGR Operator Awards 2019 συμμετείχαν 100 και πλέον από τις καλύτερες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες online gaming που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Στη φετινή διοργάνωση η Stoiximan διακρίθηκε ως shortlisted σε τρεις από τις 31 κατηγορίες: Employer of the Year, Mobile Sports Product και Mobile Operator, μία από τις πιο σημαντικές κατηγορίες των φετινών βραβείων, που απαιτούσε επιπλέον βήματα στη διαδικασία αξιολόγησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψηφιότητες, περισσότερες από 200 έφτασαν στις τελικές λίστες των βραβείων, για να αναδειχθεί μόνο ένας νικητής για την κάθε κατηγορία. Την ακεραιότητα της διαδικασίας ψηφοφορίας διασφάλισε μια από τις κορυφαίες ελεγκτικές εταιρείες παγκοσμίως, η Deloitte, ενώ την κριτική επιτροπή συνέστησαν 30 ανεξάρτητοι συνεργάτες των οποίων η τεχνογνωσία στον χώρο του online gaming προσδίδει κύρος και αξιοπιστία στο διαγωνισμό.

Σε δήλωσή του ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan/Betano σημείωσε: «Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή την πολύ σημαντική διάκριση η οποία είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς των ανθρώπων μας και της τεχνογνωσίας την οποία έχουμε αναπτύξει σαν οργανισμός.

Είναι πλέον σαφές ότι η Stoiximan δεν αποτελεί απλά έναν «τοπικό πρωταθλητή» που προσπαθεί να επεκταθεί στο εξωτερικό, αλλά μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που με το διεθνές της brand «Betano» έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του κλάδου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Και όλα αυτά διατηρώντας τη βάση της στην Ελλάδα όπου έχει δημιουργήσει περισσότερες από 650 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία πέντε χρόνια, γεγονός που κάνει την ικανοποίηση όλων μας ακόμα μεγαλύτερη. Η αναγνώριση που συνοδεύει αυτό το βραβείο μας γεμίζει ευθύνη και ταυτόχρονα μας δίνει ώθηση ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο. Πάνω από όλα όμως αποτελεί δικαίωση για τη σκληρή προσπάθεια των ανθρώπων μας, στους οποίους αξίζουν και τα συγχαρητήρια για αυτή την επιτυχία.»

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ