STOIXIMAN

Το κορυφαίο gaming event "Hearthstone - Masters Tours Las Vegas" παίζει στο Stoiximan.gr

Το κορυφαίο gaming event "Hearthstone - Masters Tours Las Vegas" παίζει στο Stoiximan.gr

Η καρδιά του Gaming χτυπάει στο Λας Βέγκας και το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει πληθώρα αγορών για το πρώτο Hearthstone Masters Tour. Ανάμεσά τους και 7 Έλληνες παίκτες με τον Χρήστο “Fenomeno” Τσακόπουλο να ξεχωρίζει.

Η καρδιά του Gaming χτυπάει στο Λας Βέγκας και το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει πληθώρα αγορών για το πρώτο Hearthstone Masters Tour!

Tην Παρασκευή, 19.00 ώρα Ελλάδας, περισσότεροι από 250 gamers από όλο τον κόσμο θα αναμετρηθούν στο Λας Βέγκας για μέρος του επάθλου που φτάνει τα 500 χιλιάδες δολάρια!

Ανάμεσά τους και 7 Έλληνες παίκτες με τον Χρήστο “Fenomeno” Τσακόπουλο να ξεχωρίζει. Ο Fenomeno αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος παίκτης στον κόσμο ο οποίος είναι ανίκητος στη λίγκα των επαγγελματιών (Hearthstone Grandmasters), με σκορ 8-0.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Ποιος από τους Έλληνες παίκτες θα πάρει την καλύτερη θέση; Το Το Hearthstone - Masters Tours Las Vegas παίζει στο Stoiximan.gr!

Απέναντι σε μεγαθήρια

Το έργο των Ελλήνων παικτών δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού στο event θα συμμετέχουν μεγαθήρια όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Hunterrace, ο mastermind Bunnyhoppor, το “παιδί θαύμα” που ακούει στο όνομα Amnesiac καθώς και ο Ουκρανός Kolento.

Στο τριήμερο αυτό event, θα ξεχωρίσουν οι 8 επικρατέστεροι μετά από 12 γύρους παιχνιδιού οι οποίοι θα κερδίσουν και 10.0000$ εγγυημένα, ενώ τα ξημερώματα Δευτέρας θα γνωρίζουμε το μεγάλο νικητή.

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ