STOIXIMAN

Στην τελική ευθεία για το Μουντιάλ με αμέτρητα ειδικά από το Stoiximan.gr

Στην τελική ευθεία για το Μουντιάλ με αμέτρητα ειδικά από το Stoiximan.gr

Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη της σπουδαιότερης ποδοσφαιρικής γιορτής. Το Μουντιάλ της Ρωσίας πλησιάζει και οι ποδοσφαιρόφιλοι όλου του πλανήτη μετρούν αντίστροφα για το πρώτο σφύριγμα.

Με αμέτρητα στοιχήματα, όπως το ζευγάρι του τελικού, η χώρα που θα δεχτεί τις περισσότερες κάρτες, η ομάδα που θα δεχτεί τα λιγότερα ή τα περισσότερα γκολ και με εκατοντάδες ακόμα επιλογές, το Stoiximan.gr φέρνει την έναρξη του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος ακόμα πιο κοντά!

Οι παραδοσιακές δυνάμεις ετοιμάζονται για Ρωσία με όνειρο την κατάκτηση, ενώ τα αουτσάιντερ προσδοκούν σε μεγάλες εκπλήξεις όπως άλλωστε έχουμε δει πολλές φορές και στο παρελθόν.

Οι προβλέψεις και οι αναλύσεις πολλές! Οι λεπτομέρειες που θα κρίνουν παιχνίδια ή ακόμα και την έκβαση του τουρνουά, ακόμα περισσότερες.

Στο Infographic που ακολουθεί βλέπουμε κάποιες από αυτές:

Στην τελική ευθεία για το Μουντιάλ με αμέτρητα ειδικά από το Stoiximan.gr

Θα σπάσουν οι παραδόσεις;

Η φετινή, είναι η 21η διοργάνωση και σε όλες τις προηγούμενες έχουν θριαμβεύσει χώρες από την Ευρώπη ή τη Νότια Αμερική.

Η Βραζιλία, δεν έχει λείψει από καμία διοργάνωση και ψάχνει το 6ο της Κύπελλο! Δύο φορές μάλιστα έχει σηκώσει το τρόπαιο νικώντας όλα τα παιχνίδια (1970 - 2002), κάτι που έχουν καταφέρει επίσης η Ουρουγουάη (1930) και η Ιταλία (1938).

Το ενδεχόμενο να έχουμε νικητή που θα κερδίσει όλα τα παιχνίδια, προσφέρεται από το Stoiximan.gr μαζί με και πληθώρα επιλογών όπως η καλύτερη ομάδα από κάθε ήπειρο, η τετράδα των ημιτελικών και η φάση που θα αποκλειστεί κάποια χώρα!

Για πολλούς, μεταξύ των φαβορί συγκαταλέγεται και η Αργεντινή, η οποία παρόλο που δεν έπεισε στη φάση των προκριματικών, θέλει να καταφέρει αυτό που δεν μπόρεσε το 2014. Να πανηγυρίσει την κατάκτηση. Με μόλις 19 γκολ στα προκριματικά πάντως θα χρειαστεί σίγουρα καλύτερες εμφανίσεις αν θέλει να φτάσει για μία ακόμα φορά σε τελικό.

Παράλληλα, έντονες συγκινήσεις προσφέρουν παραδοσιακά και τα αουτσάιντερ με τον Παναμά να συμμετέχει για πρώτη φορά (όπως και η Ισλανδία) και το να πετύχει έστω και μία νίκη στους Ομίλους, δίνεται από το Stoiximan.gr σε εξαιρετική απόδοση!

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ