STOIXIMAN

Πρώτο βήμα για ΠΑΟΚ & Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* & Fantasy στη Stoiximan!

Πρώτο βήμα για ΠΑΟΚ & Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* & Fantasy στη Stoiximan!

To μεγάλο στόχο της συμμετοχής δύο ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Champions League θέλουν να διατηρήσουν ζωντανό το διήμερο 22-23/09 ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.

Θα καταφέρει το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει μετά από πολλά χρόνια δύο ελληνικές ομάδες στους ομίλους του Champions League; Θα βρεθεί εκεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ; Θα καταγράψει ακόμα μία συμμετοχή ο Ολυμπιακός; Το πρώτο βήμα για την πρόκριση καλούνται να κάνουν οι δύο ομάδες αυτό το διήμερο!

Στη Ρωσία για να σκοράρει ο ΠΑΟΚ

Πρώτα ο Δικέφαλος απόψε στις 22:00 στη Ρωσία σε ένα ισορροπημένο ζευγάρι με την πρόκριση του ΠΑΟΚ να προσφέρεται στο 1.87 στη Stoiximan και της Κράσνονταρ στο 1.95. Η ομάδα του Φερέιρα καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, σκοράροντας παράλληλα ώστε να είναι το φαβορί για τη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο φορμαρισμένος Ζίβκοβιτς (γκολ σε Μπενφίκα και Ατρόμητο) προσφέρεται στο 7.45 στο να σκοράρει πρώτος, ενώ ο Τζόλης που τρυπώνει με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή (έχοντας δύο γκολ με Μπεσίκτας), στο 11.00 στο να σκοράρει με κεφαλιά. Τα ειδικά στοιχήματα είναι αμέτρητα στη Stoiximan για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ υπάρχει και το "Πες το κι Έγινε"*. Για παράδειγμα, μέλος της εταιρείας ζήτησε "να σκοράρει ο Σβιντέρσκι στο 2ο μέρος, να δεχθεί κάρτα ο Πέλκας και να νικήσει ο ΠΑΟΚ" και η Stoiximan προσφέρει την επιλογή σε όλους με απόδοση 35.00.

Νίκη με ανέπαφη εστία για Ολυμπιακό

Σειρά παίρνει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός την ίδια ώρα, όντας ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην Ομόνοια. Το συνδυαστικό στοίχημα σε MatchCombo να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 2-0, να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σκοράρει ο Ελ Αραμπί που ψάχνει το γκολ όντας άσφαιρος από τον Ιούνιο, προσφέρεται 11.00 στη Stoiximan.

Πρώτο βήμα για ΠΑΟΚ & Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* & Fantasy στη Stoiximan!

Ο Μαρτίνς ετοιμάζει 4-2-3-1 και βασικούς Φορτούνη και Μασούρα που έκαναν τη διαφορά και σκόραραν με τον Αστέρα, για να ξεκλειδώσει από νωρίς την κυπριακή άμυνα. Ο Κώστας Φορτούνης προσφέρεται στο 7.00 να σκοράρει για τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Γιώργος Μασούρας με 12.00 στο να σκοράρει με κεφαλιά.

Σούπερ προσφορά* & Fantasy τουρνουά

Πέρα από τα παραδοσιακά στοιχήματα και τις ειδικές επιλογές, η Stoiximan έχει ετοιμάσει και ξεχωριστά Fantasy τουρνουά για το κάθε παιχνίδι με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα**. Επιπλέον στη Stoiximan μπορείς να βρεις και μία σούπερ προσφορά* αποκλειστικά τόσο για το Κρασνοντάρ-ΠΑΟΚ, όσο και για το Ολυμπιακός-Ομόνοια. Γιατί στη Stoiximan ένας συναρπαστικός κόσμος είναι πάντα μαζί σου και στις μάχες των ελληνικών ομάδων για την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ