ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Premier League: Τo νησί παίρνει "φωτιά" με Άρσεναλ-Τότεναμ & Λίβερπουλ-Έβερτον

Premier League: Τo νησί παίρνει "φωτιά" με Άρσεναλ-Τότεναμ & Λίβερπουλ-Έβερτον

Ο κλασικός ορισμός του ντέρμπι δεν αφορά τη σύγκρουση δύο παραδοσιακών αντιπάλων ή δύο μεγάλων ομάδων, αλλά συλλόγων από την ίδια πόλη.

Γι’ αυτό και η πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου στην Premier League “κόβει” την ανάσα έχοντας στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής τα παιχνίδια Άρσεναλ-Τότεναμ και Λίβερπουλ-Έβερτον.

Τα βλέμματα αρχικά θα είναι στο Λονδίνο όπου στις 16:05 η Άρσεναλ (27β.) φιλοξενεί στο Emirates Stadium την Τότεναμ (30β.), θέλοντας τη νίκη για να την πιάσει στη βαθμολογία. Η έδρα έχει μιλήσει στα τελευταία αντίστοιχα τρία παιχνίδια στην Premier League χωρίς να σκοράρει φιλοξενούμενος (μία νίκη η Άρσεναλ, δύο η Τότεναμ) και το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι “κανονιέρηδες” με μηδέν παθητικό, προσφέρεται στα εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα του Stoiximan.gr.

Ακολουθεί στις 18:15 το ντέρμπι του Merseyside, με την Λίβερπουλ (33β.) να υποδέχεται στο Anfield την Έβερτον (22β.). Η ομάδα του Κλοπ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κυνηγώντας την Μάντσεστερ Σίτι, την ίδια ώρα όμως αυτή του Μάρκο Σίλβα παραμένει αήττητη από τις 28/10 και έχει σκοπό να βάλει δύσκολα στη συμπολίτισσά της. Και γιατί όχι να επαναλάβει το 0-1 του 1999, όταν κέρδισε για τελευταία φορά εκτός έδρας την Λίβερπουλ! Το ενδεχόμενο μάλιστα να επικρατήσει η Έβερτον με 1 γκολ ακριβώς προσφέρεται σε υψηλή απόδοση από τον Stoiximan.gr.

Κυριακή λοιπόν με συγκρούσεις ανάμεσα σε ομάδες των ίδιων πόλεων στο νησί και είναι χαρακτηριστικό ότι και το τρίτο παιχνίδι της ημέρας, αυτό που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα, αφορά γείτονες που παίζουν μεταξύ τους. Στο Λονδίνο μεταφερόμαστε και πάλι όπου στις 14:00 η Τσέλσι (28β.) υποδέχεται την τελευταία Φούλαμ (8β.), θέλοντας την τέταρτη διαδοχική νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας. Ένα τρίποντο απαραίτητο για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι για να μη χάσει και άλλο έδαφος από την κορυφή, καθώς μετράει μόλις ένα βαθμό στα τελευταία δύο ματς στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ