ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Περισσότεροι από 10.000 νέοι "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan

Περισσότεροι από 10.000 νέοι "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan

Πριν από δύο χρόνια, η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, δημιούργησε το πρόγραμμα Μικροί Ήρωες, με στόχο να παρέχει σε μαθητές δημοτικών σχολείων, τη δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν σε εκπαιδευτικά προγράμματα και να λάβουν τα απαραίτητα ερεθίσματα για την ανάπτυξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους.

Το πρόγραμμα ‘Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν’, ολοκλήρωσε την δεύτερη φάση υλοποίησής του, με περισσότερους από 12.000 μαθητές, από 350 περίπου δημοτικά σχολεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, να συμμετέχουν δωρεάν στο μοναδικό ταξίδι εκπαιδευτικών εμπειριών σε 9 διαφορετικούς χώρους, ιδρύματα και Μουσεία.

Το "Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν" εγκαινιάζει την τρίτη φάση του, με περισσότερες από 10.000 διαθέσιμες θέσεις σε μορφωτικές επισκέψεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, με τις οποίες εκπαιδευτικοί και γονείς, μπορούν, από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, να οργανώσουν τη συμμετοχή ολόκληρης της τάξης, δημοτικών σχολείων από την Αττική και την Θεσσαλονίκη.

Τα διαθέσιμα προγράμματα της τρίτης φάσης αφορούν, για την Αττική, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το Εθνικό Αστεροσκοπείο, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, το Μουσείο Πειραμάτων και το Paradise Park, για την Θεσσαλονίκη, στο ΝΟΗΣΙΣ- Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας, το Ολυμπιακό Μουσείο και το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan, το ‘Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν’ επεκτείνεται πλέον, σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές από όλα τα σχολεία της Ελλάδας, να οργανώσουν και να συμμετέχουν, μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, σε περιηγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, από απόσταση.

Το σύνολο των προγραμμάτων και η διαδικασία συμμετοχής των δημοτικών σχολείων τόσο για την Αττική και την Θεσσαλονίκη όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα, είναι διαθέσιμη στο www.iroes.gr.

Η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Stoiximan, κα Ιωάννα Κοζαδίνου, σημείωσε σχετικά: ‘ξεκινώντας πριν από δύο χρόνια το πρόγραμμα ‘Μικροί Ήρωες’ θέλαμε να αναλάβουμε δράση, συμβάλλοντας ενεργά στην κάλυψη υπαρκτών κοινωνικών αναγκών. Το όραμά μας να στεκόμαστε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, δίπλα στα παιδιά και την οικογένεια, σε ολόκληρη την Ελλάδα, βρίσκει την έκφρασή του στα 3 προγράμματα που συνθέτουν το Μικροί Ήρωες. Νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που στο Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν έχουν ήδη συμμετάσχει περισσότεροι από 12.000 μαθητές και που πλέον επεκτείνουμε το πρόγραμμα σε κάθε σχολείο της χώρας, με την χρήση της τεχνολογίας. Στη Stoiximan είμαστε απόλυτα συνεπείς στην υλοποίηση των κοινωνικών μας δράσεων και ευελπιστούμε, ότι για τρίτη χρονιά, θα συμβάλλουμε και εμείς στην επένδυση της ελληνικής κοινωνίας στο μέλλον της, δηλαδή στην εκπαίδευση των παιδιών’.

Η Stoiximan αποτελεί την κορυφαία και μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία online στοιχηματισμού στην χώρα, επενδύοντας τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την εταιρική της δραστηριότητα, σε πρωτοβουλίες, δράσεις και συνεργασίες που εκφράζουν τη σχέση που επιδιώκει να αναπτύξει με τα μέλη και το σύνολο της κοινωνίας, υλοποιώντας ένα διευρυμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Πατήστε εδώ για να ακολουθήσετε τη διαδικασία συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ