STOIXIMAN

ΠΑΟΚ - Βασιλεία κοιτάζουν στ' αστέρια με αμέτρητα ειδικά στο Stoiximan.gr

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει από νωρίς στη διεκδίκηση μιας θέσης για τους ομίλους του Champions League και το Stoiximan.gr προσφέρει αμέτρητες αγορές για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης απέναντι στη Βασιλεία!

Oι ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπαίνουν σιγά - σιγά ξανά στις ζωές μας και το καλοκαίρι μας αρχίζει και πάλι να έχει έντονο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει από νωρίς στη διεκδίκηση μιας θέσης για τους ομίλους του Champions League και το Stoiximan.gr προσφέρει αμέτρητες αγορές για το σπουδαίο πρώτο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης απέναντι στη Βασιλεία!

Η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές της υποχρεώσεις και θα ψάξει τη νίκη απέναντι στους Ελβετούς που θα τη φέρει πιο κοντά στην επόμενη φάση και φυσικά θα της δώσει και το ψυχολογικό πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν και σε ένα παιχνίδι που η νευρικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει αρχικά να διασφαλίσει το μηδέν στην εστία του και το Stoiximan.gr προσφέρει σε εξαιρετική απόδοση το να κερδίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης με μηδέν παθητικό, μαζί με περισσότερες από 300 αγορές όπως το να σκοράρει κάποια ομάδα και στα δύο ημίχρονα, τo να σκοράρει ή να χάσει κάποια ομάδα πέναλτι, να βρει δίχτυα ο Πρίγιοβιτς με κεφαλιά κ.α.

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ