STOIXIMAN

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για playoffs με αμέτρητα στοιχήματα από το Stoiximan.gr

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για playoffs με αμέτρητα στοιχήματα από το Stoiximan.gr

Στιγμές εθνικής υπερηφάνειας και χαράς μάς επιφύλασσε η εβδομάδα που πέρασε στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του Βερολίνου και της Γλασκώβης στο στίβο, ενώ... η θετική αύρα είχε διαφανεί από νωρίς, με την επική ανατροπή του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας, και τη σημαντική ισοπαλία της ΑΕΚ στην φιλόξενη, όπως αποδείχθηκε συνολικά, Γλασκώβη.

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με τους επαναληπτικούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με φόντο τα playoffs του Champions League και το Stoiximan.gr προσφέρει επιλογές για… όλους και για όλα!

Απέφυγε το “Σπαρτατράκ” με επική ανατροπή

Aπό το σοκ του 17’ στο ντελίριο ενθουσιασμού μισή ώρα αργότερα, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 0-2 πολύ νωρίς στο παιχνίδι και ο προβληματισμός είχε αρχίσει να κάνει έντονη την παρουσία του στην Τούμπα. Ο φετινός ΠΑΟΚ, όμως δείχνει, να έχει “μέταλλο” και αυτοπεποίθηση που δεν επηρεάζεται εύκολα ακόμα και από αναποδιές ενός αγώνα ή ένα κακό ξεκίνημα. Ένα κακό ξεκίνηα που καλό όμως είναι να αποφύγει απόψε το βράδυ στη Μόσχα (20:30), καθώς οι εκτός έδρας αναμετρήσεις στη Ρωσία δεν είναι ποτέ εύκολες, ακόμα κι αν ο καιρος δεν είναι εμπόδιο σε αυτή την περίπτωση.

Ο ΠΑΟΚ έχει ως πλάνο να “βρει” τουλάχιστον ένα γκολ ώστε να μεταφέρει την πίεση στους Ρώσους, ενώ όπως δηλώνει ο προπονητής του δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, οι θεσσαλονικείς θα ταξιδέψουν στην Μόσχα για τη νίκη-πρόκριση. Μάλιστα, το Stoiximan.gr προσφέρει την πρόκριση του ΠΑΟΚ σε τιμές οριακού αουτσάιντερ, ενώ παράλληλα υπάρχουν αγορές για ξεχωριστούς σκόρερ στον αγώνα (στο ματς της Τούμπας σκόραραν τρεις διαφορετικοί παίκτες: Πρίγιοβιτς, Λημνιός, Πέλκας) μαζί με εκατοντάδες ακόμα στοιχηματικές επιλογές.

Να τελειώσει τη δουλειά στο ΟΑΚΑ

Η Σέλτικ πίεσε, άνοιξε το σκορ, θέλησε να αυξήσει και τη διαφορά αλλά εκεί μίλησε το πλάνο και η σοβαρότητα της ΑΕΚ, η οποία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της δείχνει να έχει ρεαλισμό και ποιότητα μαζί. Ο... γνωστός του coach Ουζουνίδη, Βίκτωρας Κλωναρίδης πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και παρά το γεγονός πως η Ένωση έμεινε με 10 παίκτες στο 2ο ημίχρονο, πήρε με σχετική άνεση την ισοπαλία και έφερε τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ έχοντας το πλεονέκτημα.

Μάνταλος και Μπογέ (σίγουρα εκτός) είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ουζουνίδης στον αποψινό αγώνα (21:00) με τη Σέλτικ, όπου η Ένωση θα κυνηγήσει το γκολ, αφού ο 1-1 φαντάζει ιδιαίτερα εύθραυστο. Λιβάγια και Κλωναρίδης αναμένεται να αποτελέσουν το νούμερο ένα κίνδυνο για τους σκωτσέζους, οι οποίοι μπορεί να μην τρομάζουν, αλλά κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνάει πως πρόκειται για μια πολύ έμπειρη σε ευρωπαϊκούς αγώνες ομάδα.

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ