STOIXIMAN

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με το βλέμμα στα Playoffs και με εκατοντάδες στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με το βλέμμα στα Playoffs και με εκατοντάδες στοιχήματα στο Stoiximan.gr

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται απόψε στη μάχη της πρόκρισης (21:30) και το Stoiximan.gr προσφέρει εκατοντάδες στοιχήματα για τις δύο αναμετρήσεις και με επιλογές για κάρτες, σκόρερ και κόρνερ.

Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο το έργο πρόκρισης του ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ. Ο Δικέφαλος έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι έχει μέταλλο εκτός έδρας και ότι μπορεί να πάρει το διπλό πρόκρισης στην έδρα του Άγιαξ μετά το 2-2 της Τούμπας ή ακόμα και να προκριθεί στα playoffs του Champions League με ένα… τρελό 3-3!

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Άγιαξ, το Stoiximan.gr προφέρει περισσότερα από 350 στοιχήματα, τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων τους σκόρερ, τον αριθμό των καρτών και τα κόρνερ. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες αγορές με ειδικά στοιχήματα για τους παίκτες, όπως το να δώσει ασίστ ο Μπίσεσβαρ.

Με αυτοπεποίθηση ο Ολυμπιακός

Πίσω στην Ελλάδα και στο Ολυμπιακός - Μπασάκσεχιρ, οι ερυθρόλευκοι αρκούνται στο να μην χάσουν για να πάρουν το εισιτήριο για τα playoffs του Champions League, εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα θα τους περιμένει η Πόρτο.

Για τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Mπασάκσεχιρ, το Stoiximan.gr προφέρει περισσότερα από 350 στοιχήματα, τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων τους σκόρερ, τον αριθμό των καρτών και τα κόρνερ. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγορές για τον τρόπο πρόκρισης, όπως το να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην κανονική διάρκεια.

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ