STOIXIMAN

Η Stoiximan στη φανέλα της Μπράγκα, μέσα από το διεθνές brand της, Betano

Η Stoiximan στη φανέλα της Μπράγκα, μέσα από το διεθνές brand της, Betano

Σπουδαία χορηγική συμφωνία για το διεθνές brand της Stoiximan, Betano που κατακτά την Ευρώπη, καθώς θα κοσμεί τη φανέλα της Μπράγκα για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Δύο μόνο μήνες μετά την είσοδό της στην πορτογαλική αγορά, υπό το διεθνές της brand BETANO, η Stoiximan μεγαλώνει την οικογένεια των αθλητικών χορηγιών της στις χώρες που δραστηριοποιείται, εγκαινιάζοντας σημαντική χορηγική συνεργασία με το ιστορικό σωματείο του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, Μπράγκα.

Το σήμα του διεθνούς brand BETANO θα κοσμεί την φανέλα της Μπράγκα για τις επόμενες τρεις σεζόν. H δημοφιλής ομάδα της Μπράγκα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Primeira Liga (Α’ Εθνική κατηγορία), έχει σημαντικές ευρωπαϊκές διακρίσεις στο παλμαρέ της, έχοντας φτάσει μέχρι και τον τελικό του Europa League το 2011. Παράλληλα πρόκειται για έναν oργανισμό με κοινωνικό έργο και αξίες που ταιριάζουν με αυτές της Stoiximan.

Η Stoiximan στη φανέλα της Μπράγκα, μέσα από το διεθνές brand της, Betano

Με αυτόν τον τρόπο η Stoiximan μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την ήδη μεγάλη χορηγική οικογένεια του Ομίλου. Σε αυτή περιλαμβάνονται ήδη, η VfB Stuttgart στην ανώτερη κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Γερμανίας, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο ΟΦΗ στην Ελλάδα, ο Απόλλων Λεμεσού στην Κύπρο, η CS Universitatea Craiova στη Ρουμανία. Παράλληλα, η Stoiximan είναι χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, των εθνικών μας ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών, καθώς και 17 ακόμη αθλητών, μεταξύ των οποίων οι Χρυσοί Ολυμπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη και Άννα Κορακάκη.

Η Stoiximan στη φανέλα της Μπράγκα, μέσα από το διεθνές brand της, Betano

Η σταθερή υποστήριξη στον αθλητισμό βρίσκεται στην πυρήνα της δραστηριότητας της εταιρείας ήδη από το ξεκίνημά της. Η κορυφαία εταιρεία GameTech στην Ελλάδα είναι μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη. Με παρουσία σε 6 χώρες και απασχολώντας περισσότερους από 600 ανθρώπους η Stoiximan δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες που είναι ανταγωνιστικά διεθνώς. Με έμφαση στην Τεχνολογία, το Υπεύθυνο Παιχνίδι και τον Αθλητισμό, η εταιρεία υλοποιεί από ένα εκτεταμένο πλάνο υποστήριξης του αθλητισμού, που επεκτείνεται σε επίπεδο ομάδων και μεμονωμένων αθλητών και από τα πιο διαδεδομένα αθλήματα μέχρι τα λιγότερο δημοφιλή, έχοντας αγγίξει μέχρι σήμερα περισσότερους από 400 αθλητές.

Η Stoiximan στη φανέλα της Μπράγκα, μέσα από το διεθνές brand της, Betano

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Chief Marketing Officer του Ομίλου με αφορμή την ανακοίνωση χορηγίας σημείωσε: "Ως διεθνής εταιρεία με τοπική προσέγγιση και μακροπρόθεσμο όραμα σε όλες τις συνεργασίες μας, αναπτύσσουμε ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους και τους αθλητικούς συλλόγους σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Με αυτό το πνεύμα καλωσορίζουμε την Sporting Clube de Braga, ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Πορτογαλία, στην μεγάλη χορηγική οικογένεια της Stoiximan. Για εμάς κάθε χορηγία είναι περισσότερο από μια απλή συνεργασία για κοινό όφελος. Στόχος μας είναι να συνεργαζόμαστε για να προωθούμε το πνεύμα του fair play και των αξιών του αθλητισμού σε κάθε μας δράση".

Ο συνιδρυτής και CEO του Ομίλου Stoiximan, κ. Γιώργος Δασκαλάκης σημείωσε σχετικά: "Κάθε σταθμός στην ιστορία της Stoiximan είναι διαφορετικός. Στόχος μας είναι να ενταχθούμε στην πορτογαλική αγορά με ουσία και μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Σαν οργανισμός διαθέτουμε την εμπειρία και τη γνώση που απαιτούνται για να τα καταφέρουμε. Πέρα όμως από το να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, φιλοδοξία μας είναι και να δημιουργήσουμε ισχυρούς δεσμούς με την ίδια τη χώρα, την ιστορία και τους ανθρώπους της. Στα πλαίσια αυτά είναι μεγάλη μας χαρά που για τα επόμενα τρία χρόνια θα είμαστε ο βασικός χορηγός ενός τόσο ιστορικού συλλόγου και περήφανοι που η Braga θα γιορτάσει την επόμενη σεζόν τα 100 της χρόνια έχοντας το Betano, το διεθνές brand της Stoiximan, στη φανέλα της".

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ