STOIXIMAN

Football Trivia Live by El Sombrero στο Stoiximan.gr!

Football Trivia Live by El Sombrero στο Stoiximan.gr!

Ο El Sombrero σε… εξετάζει κάθε Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:30 στο Stoiximan.gr! Πόσο καλά ξέρεις από ποδόσφαιρο; Πάρε μέρος δωρεάν* και διεκδίκησε τη μεγάλη προσφορά*.

Ώρα για QUIZ! Ώρα να εξετάσεις τις ποδοσφαιρικές σου γνώσεις χωρίς κόστος*, διεκδικώντας παράλληλα τη μεγάλη προσφορά* του Stoiximan.gr. Και μάλιστα απαντώντας σε ερωτήσεις που έχει επιλέξει ο καλύτερος ποδοσφαιρικός blogger εκεί έξω: O El Sombrero!

Kαι το καλύτερο; Το Football Trivia Live by El Sombrero θα σου κάνει παρέα όλο τον Απρίλιο! Για τέσσερις σερί εβδομάδες από Τετάρτη έως Κυριακή θα είναι διαθέσιμο το Football Live Trivia τραπέζι by El Sombrero με σέντρα στις 21:30! Γνώσεις, διασκέδαση και διεκδίκηση της μεγάλης προσφοράς* μέσα από τις ερωτήσεις του αγαπημένου blogger στο Stoiximan.gr!

Μάθε περισσότερα στο stoiximan.gr/lounge/offers

Συναρπαστικά Virtuals στο Stoiximan.gr

Στα Virtuals του Stoiximan.gr το παιχνίδι παίζεται κάθε λεπτό με ελληνικό σχολιασμό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, Cash out* αλλά και ελληνικές ομάδες όπως Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ στην μπάλα!

Παράλληλα τρέχουν συνεχείς προσφορές* για τα μέλη του Stoiximan.gr και στις 7 κατηγορίες αθλημάτων (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Ποδηλασία, Ιπποδρομίες, Κυνοδρομίες, Speedway) που περιλαμβάνονται στα Virtuals! Δείτε αναλυτικά στο https://www.stoiximan.gr/virtuals/

Η άμεση εξυπηρέτηση πελατών συνεχίζεται 24/7/365!

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχουν επηρεάσει την εξυπηρέτηση της Stoiximan στο κοινό. Το LIVE Chat αλλά και το Call Center (2111 983005) συνεχίζουν και παραμένουν ανοιχτά όλο το 24ώρο όπως συνέβαινε και προ κρίσης.

Στη διάθεση του κόσμου παραμένουν και οι υπόλοιποι τρόποι επικοινωνίας όπως το WhatsApp (+306948874085), το Viber, το Messenger & το Email ([email protected]).

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ