STOIXIMAN

Έτοιμη για το πρώτο βήμα χωρίς φόβο η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία τους συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έτοιμοι για υπερβάσεις. Η μεγάλη στιγμή έχει φτάσει!

Πρώτη στάση: Άμστερνταμ. Εκεί που ο Άγιαξ έχει γράψει ποδοσφαιρική ιστορία στην Ευρώπη, εκεί η ΑΕΚ θα επιχειρήσει το πρώτο μεγάλο της βήμα. Και αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα ψάξει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα . Αυτό που θα της δώσει το δικαίωμα να ονειρεύεται!

Και μέχρι στιγμής έχει αποδείξει πως μπορεί να το κάνει, αφού στα προκριματικά προσπέρασε με επιτυχία τα εμπόδια της Σέλτικ και της ΜΟΛ Βίντι φτάνοντας στους Ομίλους.

Με ψυχολογία και χωρίς φόβο

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ένωση βρίσκεται σε ρόλο αουτσάιντερ ωστόσο είναι βέβαιο πως θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 2 φορές στο παρελθόν με τους Ολλανδούς να μετρούν ισάριθμες νίκες, με 4 γκολ υπέρ και 1 κατά.

Η Ένωση πάντως έχει αποδείξει πως είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και φυσικά θέλει να συνεχίσει το σερί των 14 παιχνιδιών στην Ευρώπη χωρίς ήττα!

Έχοντας κάνει το 3 στα 3 στο Πρωτάθλημα και με κεκτημένη ταχύτητα από το 4-0 απέναντι στον Πανιώνιο το Σάββατο που μας πέρασε, θα μπει στο γήπεδο με ανεβασμένη ψυχολογία και πρωταρχικό στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Οι Ολλανδοί προέρχονται από συνεχείς νίκες εντός των συνόρων έχοντας σημειώσει συνολικά 12 γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και το Stoiximan.gr προσφέρει σε εξαιρετική απόδοση το ενδεχόμενο να κρατήσει η ΑΕΚ ανέπαφη την εστία της, όπως επίσης και το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα ο Κλωναρίδης , ο οποίος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με 2 γκολ και ένα δοκάρι!

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ