STOIXIMAN

Ελλάδα - Ιταλία με 300+ στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Ελλάδα - Ιταλία με 300+ στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Η σπουδαία αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιταλία παίζει στο Stoiximan.gr με εκατοντάδες στοιχήματα και επιλογές -μεταξύ άλλων- για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Η Εθνική μας υποδέχεται την Ιταλία το βράδυ του Σαββάτου (08/06, 21:45) σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την πορεία των δύο ομάδων στα προκριματικά του Euro 2020 και για το οποίο το Stoiximan.gr προσφέρει περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές.

Με κοινό στοιχείο το… αήττητο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Σκουάντρα Ατζούρα μετράει το απόλυτο με 8-0 τέρματα, ενώ η Ελλάδα έχει 4 βαθμούς, χάρη στο τρίποντο στο Λιχτενστάιν (0-2) και την ισοπαλία στη Βοσνία (2-2).

Μία νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα το φέρει στην κορυφή του ομίλου κάτι που μόνο απλό δεν είναι απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο όπως η Ιταλία και το Stoiximan.gr προσφέρει σε ελκυστική απόδοση το να κερδίσει η Ελλάδα την Ιταλία με 1 γκολ ακριβώς.

Ελλάδα - Ιταλία με 300+ στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Ποδοσφαιρική δράση σε όλη την Ευρώπη

Ποδοσφαιρική δράση φυσικά δεν θα έχουμε μόνο στο ΟΑΚΑ αλλά σε όλη την Ευρώπη έως και την Τρίτη όταν και ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το Stoiximan.gr προσφέρει εκατοντάδες επιλογές σε κάθε ματς των προκριματικών του Euro 2020, μεταξύ άλλων και της επόμενης αναμέτρησης της Εθνικής απέναντι στην Αρμενία και πάλι στο ΟΑΚΑ (11/06, 21:45).

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ