STOIXIMAN

Champions League: Ψάχνοντας τα γκολ για επικές ανατροπές

Roma's Diego Perotti, right, scores his side's second goal from the penalty spot during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Roma's Diego Perotti, right, scores his side's second goal from the penalty spot during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του Κιέβου, οι ηττημένοι του πρώτου αγώνα χρειάζονται επικές ανατροπές, με το Stoiximan.gr να προσφέρει περισσότερες από 450 ειδικές αγορές για το Ρόμα - Λίβερπουλ και το Ρεάλ - Μπάγερν!

Ο τελικός του Champions League πλησιάζει και οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών διεκδικούν το εισιτήριο για το Κίεβο, με τους χαμένους της περασμένης εβδομάδας να ψάχνουν μεγάλες ανατροπές για να πάρουν την πρόκριση.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΜΠΑΓΕΡΝ

Μετά το 1-2 του Μονάχου, η Μπάγερν ταξιδεύει στη Μαδρίτη με στόχο να πάει κόντρα στην παράδοση των τελευταίων ετών απέναντι στον… κακό της δαίμονα.

Οι Βαυαροί χρειάζονται τουλάχιστον δύο γκολ ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση, με το Stoiximan.gr να προσφέρει το ενδεχόμενο να σκοράρουν περισσότερα από δυο τέρματα σε ελκυστική απόδοση.

Η παράδοση πάντως δεν είναι με το μέρος των Γερμανών καθώς στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις τους με τους Ισπανούς έχουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες, έχοντας δεχτεί 15 γκολ!

ΟΠΩΣ ΣΤΟ... ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ Η ΡΟΜΑ

Την περασμένη εβδομάδα Λίβερπουλ και Ρόμα μας χάρισαν ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο Champions League. To τελικό 5-2 άφησε τους ποδοσφαιρόφιλους όλου του πλανήτη με ένα συναίσθημα ενθουσιασμού και τους Ρωμαίους με ένα συναίσθημα… ελπίδας!

Η ομάδα του Κώστα Μανωλά έχει κάθε λόγο να ελπίζει μετά την επική ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη φάση των 8 και το βράδυ της Τετάρτης θα επιχειρήσει να επαναλάβει τον άθλο επί της Μπαρτσελόνα στον προηγούμενο γύρω, αφού χρειάζεται το ίδιο σκορ (3-0) για να πάρει την πρόκριση.

Η ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή διοργάνωση έχει ήδη μείνει στην Ιστορία ως η πιο "παραγωγική" σε γκολ ανά παιχνίδι. Συνολικά έχουν σημειωθεί 387 γκολ, ενώ σε κάθε ματς μπαίνουν κατά μέσο όρο 3.17 τέρματα!

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ