STOIXIMAN

Αθλητικό υλικό σε μαθητές της Ελευσίνας μοίρασαν οι "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan

Αθλητικό υλικό σε μαθητές της Ελευσίνας μοίρασαν οι "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan

Στο 2ο Γυμνάσιο Ελευσίνας βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης ο παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ποδηλασία Χρήστος Βολικάκης, ο Γιωργος Τζάνος, αρχηγός της Ολυμπιακής ομάδας του καράτε και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Ιστιοπλοΐα, Βασιλεία Καραχάλιου για να μοιράσουν αθλητικό υλικό, δωρεά από το πρόγραμμα "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan στους μαθητές.

Στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και του προγράμματος " Μικροί Ήρωες", η Stoiximan, βρέθηκε την Τρίτη στο 2ο Γυμνάσιο Ελευσίνας μαζί με τρεις από τους αθλητές που χορηγεί, τον Χρήστο Βολικάκη, παγκόσμιο Πρωταθλητή στην Ποδηλασία, τον Γιώργο Τζάνο, αρχηγό της Ολυμπιακής ομάδας του καράτε με παγκόσμια και πανελλήνια μετάλλια και τη Βασιλεία Καραχαλιου, πρωταθλήτρια Ευρώπης με παγκόσμιες διακρίσεις στην ιστιοπλοΐα.

Οι πρωταθλητές της Stoiximan μοίρασαν στους μαθητές που συγκεντρώθηκαν στο γυμναστήριο του σχολείου, το αθλητικό υλικό που έκανε δωρεά η εταιρεία. Μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, χρονόμετρα, βαλιτσάκια πρώτων βοηθειών, στρώματα γυμναστικής κ.α. μοιράστηκαν στους μικρούς μαθητές στο πλαίσιο του προγράμματος "Μικροί Ήρωες" που απευθύνεται σε παιδιά από όλη την Ελλάδα.

Αθλητικό υλικό σε μαθητές της Ελευσίνας μοίρασαν οι "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan

Ο Χρήστος Βολικάκης και η Βασιλεία Καραχάλιου, μοιράζουν αθλητικό υλικό της Stoiximan στους μαθητές της Ελευσίνας

Μετά την εκδήλωση, η Βασιλεία Καραχαλιου ειπε: " Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε σχολείο για τέτοια εκδήλωση. Χάρηκα πολύ που ήρθα σε επαφή με τα παιδιά. Μου άρεσε και θα το ξαναέκανα ευχαρίστως".

Αθλητικό υλικό σε μαθητές της Ελευσίνας μοίρασαν οι "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan

Ο πρωταθλητής του καράτε Γιώργος Τζάνος, μοιράζει αθλητικό υλικό της Stoiximan στους μαθητές της Ελευσίνας

Ο Χρήστος Βολικάκης τόνισε πως: " Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τα παιδιά με ένα μεγάλο χαμόγελο οταν τους παραδίδεις τον αθλητικό εξοπλισμό. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και μακάρι κάποιοι από αυτούς να είναι αυριανοί πρωταθλητές. Συγχαρητήρια στη Stoiximan για αυτές τις πρωτοβουλίες". Τέλος ο αρχηγός της Ολυμπιακής ομάδας καράτε, Γιώργος Τζάνος είπε πως "Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε κοντα στα νέα παιδιά καθώς αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας και γιατί όχι και του αθλητισμού. Ευχαριστούμε θερμά τη Stoiximan για την πρωτοβουλία να παρέχει αθλητικό υλικό σε αυτά τα παιδιά".

Αθλητικό υλικό σε μαθητές της Ελευσίνας μοίρασαν οι "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan

Επίσκεψη αθλητών της Stoiximan στο 2ο Γυμνάσιο Ελευσίνας, όπου μοίρασαν αθλητικό υλικό

Το παρών στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου έδωσε και ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Βαμβακερός. " Ακούω συνεχώς στο ραδιόφωνο για το πρόγραμμα Μικροί Ήρωες. Εγω κολυμπούσα και έκανα μεικτή τα οποία τα παράτησα για το Πανεπιστήμιο. Να ξέρετε ότι όλα μπορούν να γίνουν παράλληλα με στοχοθεσία και ελπίζουμε το αθλητικό υλικό να σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στον αθλητισμό" ειπε μιλώντας στα παιδιά, ενώ ο Στέφανος Ματάκης απο την Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ ευχήθηκε "το αθλητικό υλικό να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας και να αθληθείτε. Το πρόγραμμα Μικροί Ήρωες απευθύνεται σε σχολεία όλης της Ελλάδας που έχουν πρόβλημα με το αθλητικό υλικό. Στόχος ειναι να έρθετε πιο κοντά στον αθλητισμό και να μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτή τη μεγάλη χαρά".

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ