ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΕΚ – Μπενφίκα: Η μονομαχία των αετών με 300+ επιλογές στο Stoiximan.gr

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απόψε διεξάγεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το Champions League επιστρέφει και η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπενφίκα για τη δεύτερη αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα ψάξουν το πρώτο τους τρίποντο! Η σπουδαία αναμέτρηση παίζει στο Stoiximan.gr με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για κόρνερ, κάρτες, σκόρερ!

Με αέρα… Κρήτης

Η Ένωση επέστρεψε στις νίκες το Σαββατοκύριακο, με το επιβλητικό 0-3 επί του ΟΦΗ και μάλιστα με εξαιρετική εμφάνιση που την "όπλισε" για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, φαίνεται πως μπορεί να βρει λύσεις στο σκοράρισμα, με τον Τάσο Μπακασέτα να ανοίγει το σκορ στο Ηράκλειο και με τα τέρματα των Γκάλο (απευθείας φάουλ) και Πόνσε να σφραγίζουν τη νίκη.

Το Stoiximan.gr προσφέρει σε εξαιρετική απόδοση το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Έλληνας άσος και να κερδίσει η ΑΕΚ, όπως και το να σημειωθεί το πρώτο γκολ της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Παρελθόν με θετικό πρόσημο στην Αθήνα

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν και συγκεκριμένα στη φάση των Ομίλων του Europa League τη σεζόν 2009 – 2010 με τις νίκες να είναι μοιρασμένες (1-0 η ΑΕΚ στην Αθήνα, 2-1 η Μπενφίκα στη Λισαβόνα) και μένει να δούμε αν η ΑΕΚ θα καταφέρει να… επαναλάβει την Ιστορία στο ματς της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ