ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΕΚ – Μπάγερν: Ώρα υπερβάσεων για την Ένωση

ΑΕΚ – Μπάγερν: Ώρα υπερβάσεων για την Ένωση

H AEK καλείται να κάνει την υπέρβαση φιλοξενώντας την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και το Stoiximan.gr προσφέρει περισσότερες από 330 αγορές, με επιλογές για κάρτες, κόρνερ και σκόρερ!

Tην υπέρβαση που θα της δώσει τους πρώτους βαθμούς στη διοργάνωση ψάχνει η ΑΕΚ απέναντι στην Μπάγερν και παρά τη διαφορά δυναμικότητας η Ένωση πρέπει να πιστέψει πως στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά!

Πανίσχυρη αλλά… όλα γίνονται

ΑΕΚ και Μπάγερν θα συναντηθούν για πρώτη φορά, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τελευταία θέση του Ομίλου και τους φιλοξενούμενους να θέλουν το διπλό ώστε να διεκδικήσουν στα επόμενα παιχνίδια την πρωτιά του Ομίλου.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι ξεκάθαρα σε ρόλο αουτσάιντερ και ο τεχνικός της Ένωσης γνωρίζει καλύτερα από όλους πως η Μπάγερν δεν καταλαβαίνει από όσα λέγονται και γράφονται περί αγωνιστικής κρίσης. Το 1-3 άλλωστε του Σαββάτου απέναντι στην Βόλσφμπουργκ δείχνει πως η ομάδα του Νίκο Κόβατς είναι σε τροχιά… επιστροφής.

Όπως επίσης γνωρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να φοβηθεί τους Βαυαρούς και πως η αμυντική λειτουργία μπορεί να δώσει το «έναυσμα» για μία υπέρβαση.

Ο «Δικέφαλος» θα πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που μπορεί να δοθεί για να πετύχει ένα γκολ, είτε από αντεπίθεση είτε ακόμα και από στημένη φάση και το Stoiximan.gr προσφέρει σε εξαιρετική απόδοση να σημειωθεί το πρώτο γκολ από φάουλ ή από πέναλτι.

Συγκέντρωση και πάθος

Η ΑΕΚ έχοντας πάρει μια εύκολη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ χωρίς να έχει προβλήματα κούρασης κάτι που σημαίνει πως επί 90 και πλέον λεπτά, οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να δώσουν τα πάντα, σε κάθε φάση, σε κάθε διεκδίκηση, ώστε να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σε ένα ματς που οι προσωπικές μονομαχίες αναμένεται να παίξουν ρόλο ρυθμιστή για το αποτέλεσμα, το Stoiximan.gr προσφέρει δεκάδες αγορές καρτών (4 κίτρινες για την ΑΕΚ, 5 για την Μπάγερν) μαζί με περισσότερες από 300 επιλογές στοιχήματος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ