MARKET

Στην παραλία θα πάρεις την τεχνολογία μαζί σου

Στην παραλία θα πάρεις την τεχνολογία μαζί σου

Κακά τα ψέμματα. Αυτά που παίρνεις μαζί σου στην παραλία λένε περισσότερα για σένα κι από το εκτενές βιογραφικό σου ή τους λογαριασμούς σου στα social.

Μια ματιά αρκεί για να καταλάβει κανείς αν έχεις παιδιά ή όχι, αλλά και την ηλικία τους, αν εξετάσει τα συμπράγκαλα που κουβαλάς. Ή αν απλώς σε κοιτάξει στα μάτια, για να δει ζωγραφισμένη την απόγνωση και την κούραση.

Μπορεί να φανεί ακόμα και το ποιες παραλίες σ’αρέσουν. Έχεις ομπρέλα; Είσαι μάλλον αυτός που προτιμάει ανοργάνωτες παραλίες ή ακόμα και απομακρυσμένες, οπότε χρειάζεσαι τον ίσκιο σου. Έχεις καρεκλάκια; Είσαι ο δικός μου ο άνθρωπος, που έχεις βρει το νόημα της ζωής και κατάλαβες πως το καρεκλάκι μπορεί να είναι απείρως πιο αναπαυτικό από την ξαπλώστρα. Επίσης, μάλλον έχεις περάσει τα σαράντα, ας είμαστε ειλικρινείς.

Στην παραλία θα πάρεις την τεχνολογία μαζί σου

Αυτά που κουβαλάς όταν φτάνεις στην παραλία λένε τα πάντα για σένα. Κι αυτά που κουβαλάς έχουν αλλάξει εδώ και αρκετά χρόνια, όχι μόνο επειδή μεγαλώνεις, αλλά διότι παράλληλα μεγάλωσε ο χώρος της τεχνολογίας στη ζωή σου.

Όποιος κι αν είσαι, θα την πάρεις μαζί και στις διακοπές. Και κάπως έτσι, πριν αφήσεις πίσω σου την Αθήνα, είναι απαραίτητη η επίσκεψη στο The Mall Athens. Με άνετο πάρκινγκ, με δωρεάν πάρκινγκ απλά με την επίδειξη αποδείξεων αγοράς από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου. Αυτά τα δύο μόνο μαζί έχουν νόημα.

Στην παραλία θα πάρεις την τεχνολογία μαζί σου

Τι να το κάνεις αν είναι άνετο, αλλά όχι δωρεάν. Και τι να το κάνεις αν είναι δωρεάν, αλλά όχι άνετο. Είναι σαν την τέλεια παραλία. Τι να το κάνεις αν έχει τα καλύτερα νερά, αλλά και χίλιους ακόμα λουόμενους, ο ένας πάνω στον άλλον. Και τι να κάνεις την ερημιά και την ησυχία, αν τα νερά δεν είναι φανταστικά.

Ο συνδυασμός φτιάχνει το τέλειο και σε κάνει να επιλέξεις τον προορισμό σου, είτε μιλάμε για την παραλία, είτε για το μέρος που θα ψωνίσεις αυτά που χρειάζεσαι στην παραλία.

Στην παραλία θα πάρεις την τεχνολογία μαζί σου

Smartphone έχεις, αλλά που θα το φορτίζεις; Χρειάζεσαι powerbank, μην το παίζεις άνετος. Μετά οι επιλογές είναι ανοιχτές. Μπορεί να είσαι αυτός που θέλει ένα φορητό ηχείο για να ακούει τη μουσική που του αρέσει. Αρκεί βέβαια αυτό να το κάνεις όταν είσαι κάπου μόνος σου, αρκεί να μην είσαι ο κάγκουρας που πιστεύει πως είναι cool να υποχρεώνει τους άλλους να ακούν τη μουσική που επιλέγει εκείνος.

Μια action cam, με την αδιάβροχη θήκη, για βίντεο και φωτογραφίες κάτω από την επιφάνεια του νερού; Κι εντάξει, εσύ μπορεί να μην καίγεσαι για τέτοιες φωτό, αλλά τη γυναίκα σου τη ρώτησες που έχει κι ένα instagram να συντηρήσει; Ποιος πιστεύεις ότι θα νικήσει σε ένα τέτοιο debate;

Και το όνειρο δεν είναι ένα drone που θα σας τραβάει από ψηλά; Μπορεί να το πάρεις φέτος, μπορεί να το αφήσεις πάλι για “του χρόνου”. Σε κάθε περίπτωση, το The Mall Athens είναι το μέρος που θα εξοπλιστείς και φέτος. Και με αγορές πάνω από 20 ευρώ στα εμπορικά καταστήματα ή πάνω από 5 ευρώ στα καταστήματα εστίασης, η στάθμευση του αυτοκινήτου σου είναι δωρεάν.

Στην παραλία θα πάρεις την τεχνολογία μαζί σου

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι αυτό που θα έκανες ούτως ή αλλιώς. Να κρατήσεις την απόδειξη των αγορών σου, μαζί φυσικά με την κάρτα του πάρκινγκ που πήρες μπαίνοντας στο The Mall Athens. Έτοιμος. Σε περιμένουν τρία σημεία για να τα επισκεφτείς. Το Γραφείο Πληροφοριών στο επίπεδο 2, ένα ειδικά διαμορφωμένο stage και το Γραφείο Στάθμευσης στο επίπεδο 0. Διαλέγεις αυτό που σε βολεύει, ανάλογα με τη διαδρομή που έχεις κάνει μέσα στο εμπορικό κέντρο. Δίνεις την απόδειξη μαζί με το εισιτήριο του πάρκινγκ, το παίρνεις πίσω απαλλαγμένο από χρέωση. Κούκλος ήρθες, κούκλος φεύγεις.

Στην παραλία θα πάρεις την τεχνολογία μαζί σου

Το μόνο που σου λείπει πλέον είναι να βρεις την τέλεια παραλία. Αυτήν που σκέφτεσαι όσο διαβάζεις το κείμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ