MARKET

"Σας ευχαριστούμε που στηρίξατε την μάχη κατά του παιδικού καρκίνου"

"Σας ευχαριστούμε που στηρίξατε την μάχη κατά του παιδικού καρκίνου"

Οι "Δημοπρασίες Αγάπης" που πραγματοποίησε η 24MEDIA σε συνεργασία με την “Follow me now”, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Οι δημοπρασίες που ξεκίνησαν την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου μέσω του site www.dimoprasiesagapis.gr , διήρκησαν μία εβδομάδα (15-19/02/2016). Στο διάστημα αυτό δημοπρατήθηκαν 28 προϊόντα και με τη στήριξη του κόσμου συγκεντρώθηκε το ποσό των 14.618€.

Τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν στο ίδρυμα “ΦΛΟΓΑ” στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

O SPORT24 RADIO 103,3 ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Δημοπρασιών παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη της ενέργειας. Η ενέργεια προωθήθηκε από το Sport24.gr & το Contra.gr, ενώ βασικός υποστηρικτής της ενέργειας ήταν το SportKit.gr.

Ο Μάνος Μίχαλος, Content Director της 24MEDIA δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ακόμη μία χρονιά, πέμπτη συνεχόμενη, το κοινό αγκάλιασε τις δημοπρασίες αγάπης και στάθηκε στο πλευρό μας στη μάχη αυτη κατά του παιδικού καρκίνου. Οι δημοπρασίες αγάπης αποτελούν μια ολοκληρωμένη ενέργεια, κοινωνικής ευθύνης της 24MEDIA, όπου συμμετέχουν όλα τα τμήματα μας, το καθένα με τον τρόπο του για ένα κοινό σκοπό. Μεγάλο ρόλο φυσικά παίζουν και οι ομάδες και οι αθλητές που στηρίζουν πραγματικά την ενέργεια, καθώς και η Euroleague και το ΝΒΑ που γνωρίζουν αυτή τη δράση και συμμετέχουν, προσφέροντας προόντα προς δημοπρασία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ