MARKET

Πώς να είσαι σωστός φίλαθλος από το σαλόνι σου

Little Boy Playing Soccer With His Father Concept
Little Boy Playing Soccer With His Father Concept GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Άλλοι περιμένουν τα Χριστούγεννα· άλλοι το καλοκαίρι. Για σένα, όμως, μία είναι η σεζόν που την αναμένεις με αγωνία: η αθλητική. Το όνειρό σου είναι να έχεις εισιτήριο διαρκείας για όλες τις σπουδαίες διοργανώσεις. Να απολαύσεις όλα τα μπασίματα των παικτών και να ζήσεις τον παλμό της κερκίδας, από την άνεση του σπιτιού σου.

Για να μπορέσεις να τα ζήσεις όλα, πρέπει να γνωρίζεις τους κανόνες του σωστού φιλάθλου. Αν σέβεσαι τον εαυτό σου, θα τους ακολουθήσεις κατά γράμμα.

Κανόνας πρώτος: Η σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά με μάχες μέχρι τελικής πτώσεως 16 ομάδων που παλεύουν για τον τίτλο της Super League. Δεν γίνεται να τις χάσεις, γιατί θα χάσεις!

Κανόνας δεύτερος: Η πρώτη μπασκετική διοργάνωση (aka Euroleague) θέλει αποκλειστικότητες και ντέρμπι «αιωνίων» σε πρώτο πλάνο. Σταμάτα, λοιπόν, να ψάχνεις για καφέ και δες τα όλα από το σπίτι σου στο Vodafone TV, γιατί θα χάσεις και το Final Four του Βελιγραδίου.

Κανόνας τρίτος: Αν θες να τα έχεις καλά με την πάρτη σου, ενημερώνεσαι για όλες τις ανερχόμενες αθλητικές διοργανώσεις. Το Basketball Champions League είναι μία από αυτές και πρέπει να τη βάλεις στο πρόγραμμά σου, αφού όλες οι μεγάλες ομάδες θα βρίσκονται εκεί σε λίγο καιρό.

Κανόνας τέταρτος: Mπορεί να μην έχεις τζάκι στο σπίτι σου, αλλά σίγουρα τρελαίνεσαι για τις αγγλικές καμινάδες. Για να τις χαρείς και να τις τιμήσεις, πρέπει να τις δεις live, σαν να ήσουν στο Manchester ή στα περίχωρα.

Κανόνας πέμπτος: Τα αθλητικά δεν είναι μόνο μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Αν θες να λέγεσαι φίλος των σπορ, πρέπει να παρακολουθείς όλες τις εξελίξεις. Και το τένις έχει τη χάρη του, αλλά και το γκολφ και ο στίβος. Καιρός να τα βάλεις και αυτά στη ζωή σου!

Κανόνας έκτος: Πολύ σημαντικός κανόνας… Μια απλή παρακολούθηση αγώνων δεν είναι τίποτα, χωρίς την απαραίτητη συνέχεια που είναι οι αθλητικές εκπομπές. Ο σχολιασμός από γνωστούς αθλητές μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια και να σου δώσει μια εμπεριστατωμένη άποψη. Δοκίμασέ το και θα δεις!

Σίγουρα τη μεγαλύτερη εντύπωση σ’ την έκανε ο κανόνας 2 και εκεί κόλλησες. Αυτά που ήξερες, όμως, αλλάζουν γιατί τα αθλητικά απέκτησαν σπίτι.

Το Vodafone TV καλωσορίζει όλα τα κανάλια Novasports. Τώρα, παρακολουθείς κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο, όλες τις αγαπημένες σου ομάδες και καθετί που σε εξιτάρει, χωρίς να φύγεις από την ασφάλεια του σπιτιού σου. Βίωσε την αγωνία του ελληνικού πρωταθλήματος, όλων των αγώνων του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και απόλαυσε κορυφαίες διοργανώσεις από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο που αν είσαι πραγματικά «ψαγμένος», δεν θες να χάσεις.

Βέβαια, ακόμα και αν δεν είσαι φαν των αθλητικών, το Vodafone TV σίγουρα έχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο θα κολλήσεις. Εδώ, θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία παιδικών, τα πιο δυνατά ντοκιμαντέρ, όλους τους κύκλους των αγαπημένων σου σειρών, αλλά και μεγάλες πρεμιέρες που θα σε στείλουν κατευθείαν Χόλυγουντ. Ένα κλικ στο τηλεκοντρόλ σου είναι αρκετό για να σε «στείλει» σε μονοπάτια ψυχαγωγίας που ούτε καν ήξερες ότι υπήρχαν.

Είσαι έτοιμος να μπεις στον κόσμο του Vodafone TV;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ