MARKET

Πύρρος Δήμας ή Φάνης Χριστοδούλου;

Πύρρος Δήμας ή Φάνης Χριστοδούλου;

Μία πρόκληση μόνο για άνδρες από το Ultrex. Ανάδειξε τον καλύτερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών. Ψήφισε τώρα και διεκδίκησε δώρα και ταξίδια σε προορισμούς, όπου γράφτηκε αθλητική ιστορία.

Ποιος είναι ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στην ιστορία του αθλητισμού στη χώρα μας; Ένα ερώτημα που έχει πολλές απαντήσεις, αφού κάποιος θα πει ότι είναι ο Νίκος Γκάλης, κάποιος άλλος θα πει ότι είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Πύρρος Δήμας, ο Σπύρος Λούης και πάει λέγοντας.

Γι' αυτό και το Ultrex δίνει το λόγο σε εσάς, βάζοντας μία πρόκληση μόνο για άνδρες, το Ultrex Top Men Challenge. Αναδείξτε εσείς τον καλύτερο άνδρα Έλληνα αθλητή όλων των εποχών. Βρισκόμαστε ήδη στο 2ο γύρο της ψηφοφορίας, όπου έχουν προκύψει τα ζευγάρια των "32".

Ηχηρά ονόματα του ελληνικού αθλητισμού τίθενται αντιμέτωπα. Νίκος Γκάλης Vs. Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Παναγιώτης Γιαννάκης Vs. Θοδωρής Παπαλουκάς, Πύρρος Δήμας Vs. Φάνης Χριστοδούλου, Κώστας Κεντέρης Vs. Παναγιώτης Φασούλας και άλλα 12 αμφίρροπα ζευγάρια, για να οδηγηθούμε στην τελική 16άδα.

Εσείς ποιος θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας αθλητής; Ψηφίστε τώρα και κερδίστε πλούσια δώρα και μαγευτικά ταξίδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ