MARKET

Ψάχνεσαι για Bansko; Σου έχουμε την καλύτερη λύση

Man jumping with snowboard from mountain hill in winter
Man jumping with snowboard from mountain hill in winter COPYRIGHT: SERGEY NOVIKOV (SERRNOVIK) RIPICTS.COM

Το www.18-24.gr τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον βασικό προμηθευτή πακέτων διακοπών για το Bansko. Η online πλατφόρμα ολοκληρωμένων ταξιδιών, με τις επιτυχημένες συνεργασίες που διατηρεί στην περιοχή, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει αποκλειστικά συμβόλαια συνεργασίας για τα πιο δημοφιλή καταλύματα, τις πιο περιζήτητες ημερομηνίες.

Αυτό σημαίνει ότι έχει φροντίσει να παρέχει στους πελάτες της εξαιρετικά χαμηλές τιμές και διαθεσιμότητες που δεν μπορεί κανείς να βρει αλλού, παραμόνο κάνοντας την κράτησή του αποκλειστικά απο το www.18-24.gr.

"Κάθε χρόνο συνεργαζόμαστε με ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, φέτος δε μιλάμε απλά για συνεργασίες, αλλά για αποκλειστικότητα! Στην πλατφόρμα μας υπάρχουν ήδη διαθέσιμα ξενοδοχεία, που ειδικά για την περίοδο 1 Δεκεμβρίου ως 7 Ιανουαρίου, δεν τα βρίσκετε αλλού στην ελληνική αγορά", εξηγεί ο ο CEO του 18-24 TRAVEL Γιώργος Καρανάσιος.

Mass downhill skiing nearby Bansko resort, Bulgaria
Mass downhill skiing nearby Bansko resort, Bulgaria MASS DOWNHILL SKIING NEARBY BANSKO RESORT, BULGARIA

Το www.18-24.gr έχει καταφέρει να διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με καταλύματα όπως το Maria Antoaneta Residence 4*, το οποίο διαθέτει χωρητικότητα 165 δωματίων έτσι ώστε να εξυπηρετείται εύκολα μεγάλος αριθμός κρατήσεων ακόμη και την περίοδο των Χριστουγέννων, το Aspen Apart Hotel ακριβώς απέναντι από τα lifts του χιονοδρομικού, το Dream Hotel, αλλά και το Bojur & Bojurland Complex, που είναι πιο οικονομικό και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν ενα τριήμερο στο Bansko, χωρίς να ξεπεράσουν τα 60€/άτομο. Αποκλειστική συνεργασία για την δημοφιλέστερη on line πλατφόρμα κρατήσεων αποτελεί επίσης το Perun Lodge 4*, ένα ξενοδοχείο με ιδιαίτερη ζήτηση το οποίο είναι και η πρώτη επιλογή των Ελλήνων τουριστικών πρακτόρων. Μάλιστα στο δημοφιλές Bansko Spa & Holidays, στο Hotel Rodina αλλά και στο Pirina Club, το www.18-24.gr πέρα απο την αποκλειστική συνεργασία για την ελληνική αγορά, έχει και την πλήρη εκμετάλλευση του συνόλου των δωματίων.

Και αν κάποιοι αναρωτιούνται το πώς θα γεμίσουν όλα αυτά τα ξενοδοχεία η απάντηση που δίνει ο κ. Καρανάσιος είναι απλή: "Κάθε χρόνο ο αριθμός των πελατών μας που επιλέγει το Bansko αυξάνεται θεαματικά. Φέτος είμαστε έτοιμοι από πολύ νωρίς και φιλοδοξούμε να ξεπεράσουμε τους 10.000 πελάτες. Αν σκεφτεί κανείς οτι μέχρι 31 Ιουλίου είχαμε ήδη 120 κρατήσεις, ο στόχος είναι εφικτός."

House hotel and ski slopes, snow mountains panorama in bulgarian ski resort Bansko
House hotel and ski slopes, snow mountains panorama in bulgarian ski resort Bansko HOUSE HOTEL AND SKI SLOPES, SNOW MOUNTAINS PANORAMA IN BULGARIAN SKI RESORT BANSKO

Ειδικά για την περίοδο 13 Δεκέμβρη μέχρι 7 Γενάρη, το www.18-24.gr προγραμματίζει καθημερινές αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Σέρρες, Δράμα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα. Επίσης θα υπάρξουν και συγκεκριμένες αναχωρήσεις και για την αγορά της Δ. Ελλάδας, με αφετηρίες την Πάτρα, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Κοζάνη Γρεβενα και Βέροια για την ακόμη πιο εύκολη μετακίνηση των πελατών του.

Όπως όλα δείχνουν η προσέλευση του κόσμου φέτος στο Bansko θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ και το www.18-24.gr με τις αποκλειστικές του συνεργασίες έχει φροντίσει να σας μείνει αυτή η εμπειρία αξέχαστη. Το μόνο που χρειάζεται να θυμάστε είναι ότι όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ