MARKET

Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό εστιατόριο “Senses of Taste” από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό εστιατόριο “Senses of Taste” από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
@TEOFILOSDADIS

Στο εστιατόριο “Senses of Taste” θα έχουν την ευκαιρία να εξασκούνται οι σπουδαστές Γαστρονομίας και Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, της πρώτης σχολής μαγειρικής στην Ελλάδα.

Στο ιδιόκτητο, πρωτοποριακό για τα εκπαιδευτικά δεδομένα, εστιατόριο “Senses of Taste” θα έχουν την ευκαιρία να εξασκούνται οι σπουδαστές Γαστρονομίας και Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, της πρώτης σχολής μαγειρικής στην Ελλάδα.

Το πρότυπο εκπαιδευτικό εστιατόριο “Senses of Taste” εγκαινιάστηκε πρόσφατα με μία λιτή τελετή, παρουσία και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κυρίου Κωνσταντίνου Ζέρβα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διάδοσης του covid-19.

Την κορδέλα έκοψε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κύριος Ιωάννης Καρανταλής, πλαισιωμένος από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κων/νο Ζέρβα, τη Σύμβουλο Διοίκησης του Ομίλου, κα Νίκη Καρανταλή, τη Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, κα Όλγα Κριτσιμά και το Γενικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, κ. Χρήστο Κιούση.

Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό εστιατόριο “Senses of Taste” από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
@TEOFILOSDADIS

Ο κύριος Καρανταλής συνεχάρη το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό των τομέων Γαστρονομίας και Τουρισμού για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στην πρώτη σχολή Μαγειρικής στην Ελλάδα, τονίζοντας πως το εστιατόριο αυτό αποτελεί ένα δώρο για τους ίδιους και τους σπουδαστές, στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπέροχες συνταγές τους.

Οι παρευρισκόμενοι άνθρωποι των media, δημοσιογράφοι, food bloggers και μέλη του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές γεύσεις που ετοίμασαν οι σπουδαστές στην πρώτη αυτή επίσημη εκδήλωση του εστιατορίου.

Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό εστιατόριο “Senses of Taste” από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
@TEOFILOSDADIS

Το πρότυπο εκπαιδευτικό εστιατόριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί μία ακόμα από τις πολλές καινοτομίες της πρώτης σχολής μαγειρικής στην Ελλάδα. Στους χώρους του εστιατορίου, επί της οδού Ερμού 35 στη Θεσσαλονίκη, οι σπουδαστές μαγειρικής, αρτοζαχαροπλαστικής και τουριστικών επαγγελμάτων θα έχουν την ευκαιρία για hands-on πρακτική σε πραγματικές συνθήκες, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους. Το εστιατόριο θα λειτουργεί με προγραμματισμένες εκδηλώσεις και θα υποδέχεται τους γονείς των σπουδαστών και τους εξαιρετικούς προσκεκλημένους για να τους προσφέρει γεύμα και εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, αντάξιο βραβευμένων εστιατορίων.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Εμπειρία τριών δεκαετιών στα τουριστικά επαγγέλματα

Οι βραβευμένοι με Gold Awards τομείς Γαστρονομίας & Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχουν εδώ και τρεις δεκαετίες. Τα μαθήματα της σχολής Μαγερικής διεξάγονται σε σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Η εκπαιδευτική ομάδα αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες και βραβευμένους chef με πολυετή εμπειρία. Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με εξειδικευμένα Masterclasses, με παρουσία διεθνούς φήμης, βραβευμένων με αστέρια Michelin, chef που απογειώνουν τη σπουδαστική εμπειρία.

Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό εστιατόριο “Senses of Taste” από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
@TEOFILOSDADIS

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 λειτουργεί οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας, που προσφέρει αμειβόμενη πρακτική και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σε σπουδαστές και απόφοιτους στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Οι σπουδαστές των τομέων Γαστρονομίας και Τουρισμού έχουν την ευκαιρία να λάβουν, ταυτόχρονα με τις σπουδές τους, Πιστοποίηση LRN, επιπέδου Advanced Professional Diploma – Level 6, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Προσφέρονται επιπλέον ετήσια Προγράμματα Μετεκπαίδευσης και Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας, Professional Sommelier και Professional Butler, που δίνουν δυνατότητα απόκτησης LRN Postgraduate Diploma, Level 7.

Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό εστιατόριο “Senses of Taste” από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
@TEOFILOSDADIS

Οι κρατήσεις θέσεων για τα νέα τμήματα έχουν ξεκινήσει, ενώ το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 γιορτάζοντας τρεις δεκαετίες συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας στην εκπαίδευση, προσφέρει προνομιακά δίδακτρα για τις εγγραφές στα νέα τμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ