MARKET

Πόσα "ημίχρονα" μετράς κάθε μέρα; O Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέρει!

Πόσα "ημίχρονα" μετράς κάθε μέρα; O Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέρει!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μάς εξηγεί.

Έχεις υπολογίσει πόσα χιλιόμετρα τρέχεις για να τα προλάβεις όλα; Πόσα …ημίχρονα μετράς κάθε μέρα; Πόσα διαλείμματα χρειάζονται για να την παλέψεις με όλα όσα έχεις να κάνεις; Τα ΒΕΑΤSnack&Coffee το ξέρουν πολύ καλά. Και γι’ αυτό σου προτείνουν να κάνεις μία στάση σε ένα από τα καταστήματα ΒΕΑΤ που θα συναντήσεις στον δρόμο σου, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Και μετά τίποτε δεν σε σταματά!

Όπως λέει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη νέα καμπάνια των ΒΕΑΤ «η μέρα περνάει καλύτερα αν κάνεις ένα διάλειμμα στα ΒΕΑΤ Snack & Coffee». Σε ένα φιλικό περιβάλλον θα βρεις δεκάδες αλμυρές ή γλυκές γεύσεις που θα σε χορτάσουν και θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα BEAT Snack&Coffee.

Μόλις μπεις στο κατάστημα θα σε «υποδεχτεί» το άρωμα του 100% φρεσκοκαβουρδισμένου Arabica καφέ, που δίκαια θεωρείται ο καλύτερος της πόλης. Οι barista των BEAT Snack&Coffeeέχουν τον τρόπο τους και δίνουν στη μέρα σου το καλύτερο ξεκίνημα με ζεστά ή κρύα απολαυστικά ροφήματα που κάθε τους γουλιά είναι μοναδική εμπειρία.

Αργότερα όταν οι ρυθμοί ανέβουν, θα δεις ότι η μέρα περνάει καλύτερα, αν κάνεις ένα διάλειμμα στο πιο κοντινό σου κατάστημα ΒΕΑΤ - σε όλη την Αττική. Λαχταριστές πίτες που φουρνίζονται κάθε μέρα, με χωριάτικο φύλλο και υλικά από Έλληνες παραγωγούς όπως η βραβευμένη γραβιερόπιτα Ελασσόνας αλλά και πιο σύγχρονες/ελαφριές προτάσεις όπως η φλογέρα Φιλαδέλφεια. Και μην ξεχάσουμε την παραδοσιακή μπουγάτσα που θυμίζει σίγουρα «γιαγιά»!

Ένα διάλειμμα για κάποιο από τα έτοιμα σάντουιτς που στοχεύουν σε μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή είναι πάντα μια καλή ιδέα. Αν προτιμάς, φτιάξε το δικό σου με τα πιο ποιοτικά και αγνά υλικά. Κλασικά κι αγαπημένα club sandwich αλλά και πιο ελαφριά με γαλοπούλα και Φιλαδέλφεια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού.

Χορταστικάburgerσε αφράτο ψωμάκιbriocheμε ζουμερά μπιφτέκια και σωταρισμένο μπέικον. Hotdogμε εξαιρετικό ψητό λουκάνικο και πλούσια δόση μουστάρδας και κέτσαπ αποτελούν μια classic επιλογή, ειδικά αν τα συνοδεύσεις με τηγανιτές πατάτες.

Φρεσκοστυμμένοι χυμοί, δροσερές ολόφρεσκες σαλάτες και μακαρονοσαλάτες για ισορροπημένη διατροφή αλλά και χορταστικά γεύματα για όσους θέλουν να το «ζήσουν»! Και για τις στιγμές που θέλεις μία γλυκιά «αμαρτία» τα ολόφρεσκα γλυκίσματα σε περιμένουν.

Και το καλύτερο, γιατί το αξίζεις... η μοναδική κρέπα των ΒΕΑΤ! Λαχταριστή γλυκιά ή αλμυρή κρέπα με τα υλικά που προτιμάς ή με τις αποκλειστικές προτάσεις του chef Βασίλη Μάνδρου. Γιατί σαν την κρέπα των ΒΕΑΤ ...δεν έχει.

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις με την παρέα σου; Ο φιλόξενος χώρος των καταστημάτωνBEATείναι πάντα η ιδανική λύση και φυσικά το Wi-Fi είναι free.

Όπως καταλαβαίνεις η απόλαυση στα ΒΕΑΤSnack&Coffee δεν τελειώνει ποτέ. Γιατί απλούστατα δεν κλείνουν ποτέ! 24 ώρες το 24ωρο. Πάντα το φιλικό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι εκεί για να σε εξυπηρετήσει!

Ακολούθησέ μας στο facebook, στο Instagram και το youtube για να ξέρεις πάντα πρώτος τι νέο παίζει. Διαγωνισμοί, νέες γεύσεις, νέα καταστήματα και μικρές εκπλήξεις, όλα σε ρυθμό ΒΕΑΤ.

Κάθε μέρα ...κάθε νύχτα ΒΕΑΤ Snack & Coffee.

#kathemeraBEAT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ