MARKET

Πανδαισία θεάματος στο Coca-Cola Cup

Πανδαισία θεάματος στο Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Coca-Cola Cup στo Άργος και για πρώτη φορά στην Κόρινθο. Δείτε τους νικητές ανά κατηγορία.

Η περιοδεία του Coca-Cola Cup στην Πελοπόννησο ξεκίνησε ταυτόχρονα σε δύο πόλεις: Σε Κόρινθο και Άργος. Το εγχείρημα που δοκιμάστηκε πέρσι και ήταν απόλυτα επιτυχημένο, συνεχίστηκε και φέτος. Δυο πόλεις, δυο τουρνουά, με την ποδοσφαιρική αδρεναλίνη να ανεβαίνει ταυτόχρονα και να συγκινεί εκατοντάδες νέους, που συμμετέχουν στο κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5.

Πρώτη φορά στη Κόρινθο παρουσία του Δημάρχου!

Στην Κόρινθο, το Coca-Cola Cup βρέθηκε για πρώτη φορά και η πόλη αγκάλιασε το τουρνουά με εκαντοτάδες εφήβους να κατακλύζουν τις εγκαταστάσεις “Νέα Αθλούπολη” της Καλλιθέας Κορίνθου.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης Αλέξανδρος Πνευματικός, που παρακολούθησε τους αγώνες και μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports που καλύπτουν το τουρνουά σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερες λεπτομέρειες με στιγμιότυπα των αγώνων αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην εκπομπή “Η Ώρα των Πρωταθλητών”, με το Γιάννη Καραλή, την Τρίτη 17/11 στο Novasports 1 (21:00)

Πανδαισία θεάματος στο Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS

Οι μόνιμοι Cebollitas από την Πάτρα, δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν και στην γετιονική Κόρινθο, εξασφαλίζοντας, μάλιστα, μια θέση στα τελικά της περιφέρειας Πελοποννήσου (Πάτρα 6/12).

Γενικά το θέαμα ήταν πολύ υψηλό και ο συναγωνισμός ιδιαίτερα συναρπαστικός. Τα γκολ έπεσαν βροχή και τα παπούτσια Χ-15 με τα οποία βραβεύει η adidas τους κορυφαίους παίκτες κάθε κατηγορίας πήγαν (και στις τρεις) σε επιθετικούς.

Πανδαισία θεάματος στο Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS

Οι νικητές, ανά κατηγορία (μαζί με τον MVP) που προκρίθηκαν από την Κόρινθο για τα τελικά της περιφέρειας:

Κατηγορία 13-14 ετών:

  • Πήγασος

  • Get rekt Nabs

  • MVP: Βασίλης Οικονόμου (Πήγασος)


Κατηγορία 15-16 ετών:

  1. Χαβαλένθια

  2. Ανώνυμοι

MVP: Γιώργος Μπέκος (Χαβαλένθια)

Πανδαισία θεάματος στο Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS


Κατηγορία 17-19 ετών

  1. Cebolitas

  2. Real Xilokastrou

ΜVP: Έβι Λεπούρι (Real Xilokastrou)


Οι φίλοι ξανάσμιξαν για τρίτη σεζόν στο Άργος


Για το Coca-Cola Cup το Άργος είναι ένας αγαπημένος προορισμός, καθώς φέτος ήταν η τρίτη συνεχόμενη επίσκεψη. Το τουρνουά έχει γίνει θεσμός στην Πόλη, κάθε χρόνο το περιμένουν με ανυπομονησία και μάλιστα αποτελεί την ευκαιρία για παρέες φίλων να τα ξαναλένε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Και στο Άργος, στις εγκαταστάσεις Football Center εκατοντάδες έφηβοι τα “έδωσαν όλα για την μπάλα”, παίζοντας και φέτος σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Οι νικητές και οι MVP που βράβευσε η adidas ήταν:


Κατηγορία 13-14 ετών:

  1. Μερκούριαλς

  2. 27άρια

MVP: Χρήστος Μοσχογιάννης (Μερκούριαλς)


Κατηγορία 15-16 ετών

  1. Καρούμπαλοι

  2. Μπαρτσελιώμα

MVP: Άγγελος Μπακατσέλος (Kαρούμπαλοι)


Κατηγορία 17-19 ετών

  1. Lowkey

  2. Τέννις FC

ΜVP: Γιώργος Πίκος (Κοτοπουλάδες)

Το Coca-Cola Cup μένει στην Πελοπόννησο και το διήμερο 21-22/11 επισκέπτεται για την Πάτρα με τους αγώνες να φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις Rossoneri MFC (Μειλιχού, Κάτω Συχαινά)

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ