MARKET

Παίξε #ΓιαΤηΦανέλα όσο μένεις σπίτι!

Παίξε #ΓιαΤηΦανέλα όσο μένεις σπίτι!

Παίξε#ΓιαΤηΦανέλα και μοιράσου μαζί μας την αγαπημένη σου εμφάνιση, που έχεις στην ντουλάπα σου. Είτε με story, είτε με post στο instagram ανέβασε την φανέλα, που λατρεύεις κάνοντας tag το Sport24.

Η αγωνιστική δράση, έχει διακοπεί και όλοι #ΜένουμεΣπίτι. Οι ώρες και οι μέρες περνούν περίεργα και αργά. Αρκεί όμως μια σύντομη ματιά στο συρτάρι εκείνο, που φυλάμε τα πιο πολύτιμα κειμήλια, που μας χάρισε η ενασχόληση με τον αθλητισμό. Μόλις πέσει το βλέμμα στις εμφανίσεις αθλητών, που κοσμούν την ντουλάπα μας, ξαφνικά η καρδιά σκιρτάει από χαρά και ικανοποίηση.

Για κάθε φίλαθλο η συλλογή του με εμφανίσεις είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της. Ένα κεφάλαιο γεμάτο με μοναδικά συναισθήματα. Αυτό το συναίσθημα αισθανθήκαμε στο Sport24.gr και αποφασίσαμε να καλέσουμε τους αναγνώστες, για να το μοιραστούμε όλοι παρέα. Έτσι γεννήθηκε το "Για τη Φανέλα", μια ενέργεια που θα τρέχει από σήμερα, Δευτέρα (06/04) στα social media.

Σας προσκαλούμε να μας στείλετε τις δικές σας αγαπημένες εμφανίσεις αθλητών ή ομάδων και όποιοι το επιθυμούν να μας αφηγηθούν και την ιστορία, που συνοδεύει την αγαπημένη τους φανέλα. Πώς θα συμβεί αυτό; Θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο instagram και από εκεί θα έχετε δύο επιλογές. Η πρώτη να ανεβάσετε story με μια φωτογραφία της εμφάνισης και mention το sport24.gr, ενώ η δεύτερη επιλογή είναι να κάνετε post με την εμφάνιση, tag το Sport24 και hashtag το #GiaTiFanela ή #ΓιαΤηΦανέλα. Τέλος, μην ξεχάσετε να προκαλέσετε τουλάχιστον δύο φίλους σας να κάνουν το ίδιο.

Σε αυτές τις αλλόκοτες ημέρες, ας ξεχαστούμε για λίγο και ας γίνουμε ξανά παιδιά έστω και στιγμιαία. Οι πιο σπάνιες, ιδιαίτερες και κλασικές εμφανίσεις θα αναδημοσιεύονται σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Sport24 με την ανάλογη μνεία στον κάτοχό τους. Γι’ αυτό, μην διστάσεις να μοιραστείς μαζί μας το καλά φυλαγμένο "διαμαντάκι" που έχεις στην ντουλάπα σου. Εμείς είμαστε έτοιμοι, για το challenge, εσύ;

Μπες στο Instagram του Sport24 και κάνε παιχνίδι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ