MARKET

Ό,τι ομάδα και αν είσαι κυνήγα το μέλλον σου στο Spoudase Festival

Ό,τι ομάδα και αν είσαι κυνήγα το μέλλον σου στο Spoudase Festival

Το διήμερο 19 και 20 Μαΐου έλα στο 2ο Spoudase Festival στην Τεχνόπολη για να γνωρίσεις πάνω από 500 Μεταπτυχιακά προγράμματα από Δημόσια Πανεπιστήμια και Κολέγια.

Είσαι τελειόφοιτος ή απόφοιτος κάποιου Πανεπιστήμιου; Είσαι άνεργος, νέος εργαζόμενος, άνθρωπος που κυνηγάει τη γνώση και τις σπουδές; Είσαι στέλεχος σε επιχείρηση και παθιάζεσαι με την ανέλιξη και τα πίβοτ σε άλλους τομείς και πεδία; Νομίζεις πως το πρώτο σου πτυχίο ήταν εντελώς λάθος και θέλεις να κυνηγήσεις το μέλλον σου με κάτι καλύτερο;

Οποία ομάδα και αν είσαι η ώρα για να κυνηγήσεις το όνειρό σου, να διαλέξεις μονοπάτι και εξειδίκευση, να κανείς τις κατάλληλες σπουδές με αντίκρυσμα την αγορά εργασίας ήρθε! Στο 2ο Spoudase Festival στη Τεχνόπολη 19 και 20 Μαΐου, όχι μόνο θα γνωρίσεις πάνω από 500 Μεταπτυχιακά προγράμματα από Δημόσια Πανεπιστήμια και Κολέγια αλλά θα μάθεις εάν και πως αυτά συνδέονται με την αγορά εργασίας για ποιο λόγο.

Πάνω από 400 υποτροφίες

Πάνω από 400 υποτροφίες αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ για Μεταπτυχιακά, Προπτυχιακά, Ε-learning και σεμινάρια θα κληρωθούν και θα δοθούν στους επισκέπτες του φεστιβάλ. Δήλωσε συμμετοχή στην κλήρωση εδώ.

Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ, Δωρεάν Συμβουλές για Μηχανογραφικό, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Αξιολόγηση Βιογραφικού και profile Linkedin.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες, Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού από κορυφαίες εταιρείες στον χώρο, θα παρέχουν δωρεάν στους επισκέπτες του 2ου Spoudase Festival όλα τα παραπάνω στις αίθουσες Δ10, Δ12 και Δ7

Διήμερο πρόγραμμα Σεμιναρίων και Workshops

Καθηγητές Πανεπιστημίου, top στελέχη της αγοράς σε διάφορα πεδία και εταιρικούς ομίλους, startupers, κορυφαίοι επιστήμονες θα πραγματοποιήσουν σεμινάρια, workshops και πάνελ όπου στο τέλος θα παρέχονται σε πολλά από αυτά πιστοποιημένες βεβαιώσεις παρακολούθησης. Δείτε για παράδειγμα το πρώτο workshop για το Bitcoin που γίνεται στην Ελλάδα, ή το κορυφαίο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή.

Σε αυτό το σημείο δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τα 4 μονόωρα σεμινάρια που πραγματοποιεί η Google με το Grow Greek Tourism Online για τους επισκέπτες του Spoudase Festival, τα οποία είναι εντελώς Δωρεάν και στο τέλους θα παρέχουν και πιστοποιημένες βεβαιώσεις παρακολούθησης. Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ