MARKET

Όταν έρχονται οι φίλοι μου

Όταν έρχονται οι φίλοι μου

Όσο μεγαλώνεις, τόσο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις για τις βραδιές που καλείς τους φίλους σου στο σπίτι να δείτε μπάλα.

Είναι να έχεις το μικρόβιο. Και ξέρεις πού φαίνεται ότι το έχεις; Στο πώς βλέπεις το σαλόνι όταν ψάχνεις για σπίτι. Υπάρχουν αυτοί που το βλέπουν και φαντάζονται μέσα τον εαυτό τους και άλλον έναν. Κι υπάρχεις κι εσύ που κάθε σου σκέψη για το σαλόνι περιλαμβάνει περισσότερο κόσμο.

"Εκεί η τηλεόραση, εδώ ο καναπές, οι πολυθρόνες, τα μαξιλάρια". Φαντάζεσαι την παρέα μαζεμένη για μπάλα, τα μάτια καρφωμένα στην οθόνη, τις κουβέντες να παίρνουν φωτιά πριν και μετά το ματς. Αν το βλέπεις έτσι, έχεις το μικρόβιο του οικοδεσπότη της μπάλας, είσαι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πει "αύριο το βράδυ ελάτε σπίτι να το δούμε".

Όσο ήσασταν μικροί, οι υποχρεώσεις σου ήταν κι αυτές μικρές. Άντε, να έχεις μερικές μπίρες στο ψυγείο. Μπορεί και όχι, σιγά, θα φέρουν οι άλλοι, θα παραγγείλετε, θα βρεθεί η άκρη. Η παρέα έχει σημασία.

Όταν έρχονται οι φίλοι μου

Όσο μεγαλώνεις, οι βραδιές αυτές αραιώνουν. Δουλειά, τρεξίματα, υποχρεώσεις, γάμος, οικογένεια. Το "ελάτε το βράδυ" δεν είναι τόσο απλό, δεν κανονίζεται με μια ατάκα, είναι σχεδόν σπάνιο πια, θέλει ώρα πάνω από το κινητό για να κανονιστούν όλα όπως πρέπει.

Κι έτσι η βραδιά είναι σημαντική. Κι εσύ, ο οικοδεσπότης, θες πλέον να είναι όλα τέλεια. Δεν θες απλώς μπίρες και αναψυκτικά στο ψυγείο. Θες να μπορείς πχ να κάνεις την κίνηση ματ.

Όταν έρχονται οι φίλοι μου

Να αδειάσεις τα ειδικά συρτάρια VitaFresh 0 °C στον ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη Bosch με 70 εκατοστά πλάτος, κι αντί για φρούτα, να τα γεμίσεις με τις μπίρες και τα αναψυκτικά. Τι κερδίζεις; Πολύ πιο γρήγορη σε χρόνο ρεκόρ ψύξη, για να μην τολμήσει κανείς να σου παραπονεθεί, πως τάχα δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν τη σωστή θερμοκρασία για άμεση κατανάλωση.

Και μην ανησυχείς, δεν θα σου γκρινιάξει η σύζυγος, καθώς φρούτα και λαχανικά θα είναι από κάτω, στο ειδικό συρτάρι VitaFresh. Εκεί ξέρεις πως με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να ρυθμίσεις το επίπεδο υγρασίας άμεσα και να τα διατηρήσεις όλα ακόμη πιο φρέσκα και γεμάτα βιταμίνες για ακόμη μεγαλύτερο χρόνο, όπως τη μέρα που τα αγόρασες.

Όταν κάνατε την επιλογή του ελεύθερου ψυγειοκαταψύκτη Bosch 70 εκατοστών πλάτους, σου γκρίνιαζε για την εμμονή που έχεις με την τεχνολογία, έλεγε πως αυτά είναι αχρείαστα και τώρα είναι η πιο ικανοποιημένη χάρη στις τεχνολογίες που διαθέτουν οι συγκεκριμένοι ψυγειοκαταψύκτες. Έχουν δύο κυκλώματα ψύξης με διαφορετικούς αισθητήρες που ελέγχουν τις θερμοκρασίες συντήρης και ψύξης, σύστημα Dynamic MultiAirFlow για ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης, πολλαπλό σύστημα προειδοποίησης που ενημερώνει άμεσα για μεταβολή της θερμοκρασίας, λειτουργίες super με αυτόματη απενεργοποίηση για πιο γρήγορη ψύξη και κατάψυξη και το καλύτερο (ετοιμαστείτε) τεχνολογία Full NoFrost για κατάργηση της απόψυξης. Όταν τα είδε όλα αυτά στην πράξη η σύζυγος με ευγνωμονούσε που την "έψησα" να τον αγοράσουμε.

Όταν έρχονται οι φίλοι μου

Πλέον θα γκρινιάξει μόνο όταν θα σε δει να έχεις γεμίσει το ψυγείο με όλα τα καλά. και κυρίως όταν θα τρέχεις να φέρεις στους φίλους ό,τι χρειάζονται. "Όταν είμαστε οι δυο μας δεν σηκώνεσαι ποτέ, τώρα τρέχεις".

Ναι, γιατί τώρα είναι το "όταν έρχονται οι φίλοι μου", που έλεγε και ο Κραουνάκης. Τώρα θα τρέξω, τώρα δεν θα έχω μόνο αναψυκτικά και μπίρες, αλλά σνακς, τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια και κρεατικά που θα ετοιμάσεις εσύ. Ευτυχώς, στον ψυγειοκαταψύκτη της Bosch χωράνε τα πάντα. Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Για να διατηρείται εύκολα και άρτια όλη η νοστιμιά των τροφίμων. Το bigBox με ύψος 26 εκατοστά και η αυξημένη χωρητικότητα σε όλους τους χώρους του ψυγειοκαταψύκτη σου "λύνουν" τα χέρια.

Όταν έρχονται οι φίλοι μου
© 2019 DIM VERGIS

Έκαστος στο είδος του. Εγώ θα τα φέρω, ο ελεύθερος ψυγειοκαταψύκτης Bosch με 70 εκατοστά πλάτος θα τα διατηρήσει ιδανικά, εσύ θα τα ετοιμάσεις. Γιατί απόψε έρχονται οι φίλοι μου, όλα πρέπει να είναι τέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ