Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ για το Icarus

Οι Φόγκελ και Κόγκαν κέρδισαν το Όσκαρ 2018 Καλύτερου Ντοκιμαντέρ για το Icarus, που αναφέρεται στο μεγάλο σκάνδαλο ντοπαρίσματος της ρωσικής Oλυμπιακής ομάδας. Το Sport24.gr είχε αναλύσει το θέμα.

Οι Μπράιαν Φόγκελ και Νταν Κόγκαν κέρδισαν το Όσκαρ 2018 Καλύτερου Ντοκιμαντέρ για το Icarus, που αναφέρεται στο μεγάλο σκάνδαλο ντοπαρίσματος της ρωσικής Oλυμπιακής ομάδας.

O Ίκαρος (Icarus) αποκαλύπτει πώς εκτελέστηκε η μεγαλύτερη υπόθεση ντόπινγκ στον αθλητισμό, μετά εκείνης της Ανατολικής Γερμανίας το '70 -και αγόρασε το Netflix, των +100 εκατομμυρίων συνδρομητών, σε 190 χώρες, για 5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Φόγκελ ήταν περίεργος να μάθει πώς μπορεί να ντοπαριστεί και μην τον πιάσουν. Η περιέργεια και η τύχη που είχε οδήγησαν στην αποβολή της Ρωσίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην αποκάλυψη ενός σκανδάλου που θέτει υπό αμφισβήτηση όλα τα σπορ.

Όσο για το αποτέλεσμα της έρευνας, όπως την είχε προσδιορίσει αρχικά, ενημέρωσε ότι "μόλις τελείωσα τον αγώνα μου, δεν μπορούσα να περπατήσω. Ναι μεν τερμάτισα 14ος στους 440, αλλά πέρασα τον επόμενο μήνα σε αποθεραπεία και με πατερίτσες αγκαλιά. Ένιωθα κατεστραμένος. Τη δεύτερη χρονιά, μετά τον τερματισμό ένιωθα έτοιμος... να δώσω άλλον αγώνα. Συνήλθα πιο γρήγορα. Οι ουσίες με βοήθησαν να αναρρώσω πιο γρήγορα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ NETFLIX ANTI 5 EKAT. ΕΥΡΩ

Bryan Fogel, ο άνθρωπος που αποκάλυψε το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η πρώτη φωτογραφία της Jennifer Aniston στο Instagram μάλλον θα σε συγκινήσει

Επίσης, σε περίπτωση που νιώθεις γνωστός, έχει μέσα σε μια ώρα πάνω από 150.000 followers.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS