MARKET

Οπαδός του Ολυμπιακού δέχτηκε επίθεση από 20 άτομα και τον μαχαίρωσαν στα πλευρά

Οπαδός του Ολυμπιακού δέχτηκε επίθεση από 20 άτομα και τον μαχαίρωσαν στα πλευρά

Το περιστατικό σημειώθηκε σε καφετέρια στα Πετράλωνα όπου βρισκόταν ο 37χρονος οπαδός που είναι γνωστός στις Αρχές. Δράστες ήταν 20 άτομα που φορούσαν κουκούλες και φέρονται ως οπαδοί του Παναθηναϊκού. (VIDEO)

Ακόμη ένα θλιβερό και αιματηρό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε, αυτή την φορά χθες (21/5) το βράδυ στα Πετράλωνα σε καφετέρια στην οποία βρισκόταν ένας 37χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές.

Περίπου 20 άτομα που φορούσαν κουκούλες και σύμφωνα με την αστυνομία φέρονται ως οπαδοί του Παναθηναϊκού του επιτέθηκαν.

Μάλιστα, αφού τον ξυλοκόπησαν κάποιος από αυτούς τον μαχαίρωσε στα πλευρά και τον άφησαν αιμόφυρτο στο σημείο.

Το θύμα πήγε με ίδια μέσα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής.

Το Sport24.gr ανοίγει τον φάκελο "Ωμή βία στα ελληνικά γήπεδα και σεξισμός στη συνθηματολογία", δίνοντας τον λόγο σε ειδικούς απ' όλους τους κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς. Οι Γιάννης Πανούσης, Γιάννης Μπουρούσης, Χρίστος Χαραλαμπόπουλος, Δώρα Παντέλη, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Μπαντής, Λέων Ναρ, Ζωή Δημητράκου, Γιώργος Βασιλειάδης και Βασίλης Παπακωνσταντίνου σχολιάζουν το θέμα.

ΠΗΓΗ: NEWS247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ