MARKET

Ο πρώην διαιτητής Κωνσταντινέας χαρακτήρισε μπιφτεκά τον Άδωνι και ακολούθησε χαμός

Ο πρώην διαιτητής Κωνσταντινέας χαρακτήρισε μπιφτεκά τον Άδωνι και ακολούθησε χαμός

Άγριος καυγάς Κωνσταντινέα - Άδωνι με κατηγορίες για Dancing with the Stars και Πάολα. Παρέμβαση Παπαδάκη στο στούντιο του ΑΝΤ1, όπου φιλοξενήθηκαν οι δύο πολιτικοί. Δείτε το περιστατικό.

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 όπου φιλοξενήθηκαν ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

"Δεν έχω δει μεγαλύτερο πολιτικό μπιφτεκά μετά την μεταπολίτευση. Εκεί που φτύνατε γλείφετε", ανέφερε ο Π. Κωνσταντινέας προς τον Α. Γεωργιάδη.

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι30 βουλευτές της ΝΔ κάνουν "λευκή απεργία" και δεν έχουν παραστεί στη Βουλή στη συζήτηση για τα εξοπλιστικά.

"Η υπομονή μου εξαντλείται, προσβάλλει τη γυναίκα μου στον ΑΝΤ1, για σόου του ΑΝΤ1, θα το επιτρέψετε αυτό;" , απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον Π. Κωνσταντινέα ο οποίος κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ για "πολιτική φιλοσοφίας Dancing with the Stars". "Δεν αναφέρθηκα σε όνομα, ο κ. Γεωργιάδης έχει τη μύγα" απάντησε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

"Χαρίζω το ήθος που ακούσατε, σε αυτούς που ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο για να είναι στη Βουλή" συνέχισε ο Α. Γεωργιάδης. Οι δύο πολιτικοί αντάλλασσαν κατηγορίες πρόσωπο με πρόσωπο σε απόσταση αναπνοής με αποτέλεσμα να παρέμβει ο Γιώργος Παπαδάκης. "Στους νεκρούς πάνω πήγες ρε, στους νεκρούς πάνω πήγες στην Πάολα ενώ είχε κηρυχθεί εθνικό πένθος" φώναζε ο Α. Γεωργιάδης. "Αυτός είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να τον χαίρεστε", απαντούσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το 3:00 αρχίζει η ένταση μεταξύ των δύο. Νωρίτερα, υπήρξαν οι φιτιλιές...

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ