MARKET

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μεταφέρει την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της αξέχαστης βραδιάς της 11ης Απριλίου του 1996

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μεταφέρει την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της αξέχαστης βραδιάς της 11ης Απριλίου του 1996

Ο «Δράκος» των γηπέδων δέχεται «στενό μαρκάρισμα» από τον Ρένο Χαραλαμπίδη και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και σκοράρει για ακόμη μια φορά!

H ΖeniΘ υποδέχεται τον Παναγιώτη Γιαννάκη σε μια αποκλειστική συνέντευξη της digital σειράς “ΖeniΘ DUAL ENERGY”. Ό Μιχάλης Τσαουσόπουλος & ο Ρένος Χαραλαμπίδης μετρούν τις δυνάμεις του απέναντι στην κορυφαία μορφή του Ελληνικού basket και μαθαίνουν τα πάντα για τις στιγμές που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό basket.

Το επεισόδιο με τη συνέντευξη του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι ήδη στον αέρα και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και στο YouTube κανάλι της ZeniΘ:

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προιόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, βρίσκεται δίπλα στα ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις από το 2000, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών ανά την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #DUALENERGY #KoryfaiaEnergeia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ