MARKET

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης καλεσμένος του Djole στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης καλεσμένος του Djole στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Mε καλεσμένο τον Δημήτρη Διαμαντίδη γράφτηκε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς σεμιναρίων που συντονίζει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ambassador του τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 γράφτηκε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς σεμιναρίων που συντονίζει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ambassador του τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Αυτή τη φορά καλεσμένος του Djole ήταν ένας "πράσινος" υπερπρωταθλητής της πορτοκαλί "θεάς": ο μεγάλος Δημήτρης Διαμαντίδης.

Σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Sports Management από τα παραρτήματα της σχολής σε Αθήνα και Πειραιά κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Aegean College στην οδό Πανεπιστημίου 17 για να ακούσουν τον Δημήτρη να μιλάει για την πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ και τις προκλήσεις του επαγγελματικού αθλητισμού στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ υποδέχθηκαν τον μεγάλο μπασκετμπολίστα προβάλλοντας ένα συγκινητικό video με τις μεγαλύτερες στιγμές της πλούσιας καριέρας του, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου οι σπουδαστές, ειδικά εκείνοι της Αθλητικής Δημοσιογραφίας, συμμετείχαν ενεργά υποβάλλοντας ενδιαφέρουσες ερωτήσεις στον εξαιρετικό καλεσμένο του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Τζόλε υποσχέθηκε έναν ακόμα καλεσμένο-έκπληξη για το επόμενο σεμινάριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ