MARKET

Νεκρός 19χρονος από πτώση μπασκέτας!

Στιγμιότυπο από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν για έναν 19χρονο οι διακοπές του στη Χίο, καθώς μπασκέτα που βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο του νησιού, αποκολλήθηκε από το έδαφος και τον σκότωσε. Στη διαδικασία του αυτοφώρου βρίσκεται ο δήμαρχος του νησιού, ο οποίος προσήχθη οικειοθελώς.

Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής 19χρονος νεαρός που βρίσκονταν για διακοπές στη Χίο, όταν πάνω σε παιχνίδι μπάσκετ στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας, η μπασκέτα αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον άτυχο νεαρό, ο οποίος με τη σειρά του σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Χίου αλλά και των ιατρών, ο νεαρός δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Από τις φωτογραφίες του "πολίτη της Χίου", φαίνεται ότι η μπασκέτα ήταν στερεωμένη στο έδαφος, σε μόλις μερικά εκατοστά βάθος τσιμέντου και καθόλου βάθος, κάτι που οδήγησε στην αποκόλλησή της.

Νεκρός 19χρονος από πτώση μπασκέτας!
Νεκρός 19χρονος από πτώση μπασκέτας!

Πηγή φωτογραφιών: politischios

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ