MARKET

Να ένας τομέας που αξίζει να κάνεις μια στροφή

In this March 20, 2017 photo people have dinner at a restaurant during an activity called "The Argentine Experience" in Buenos Aires, Argentina. Tourists participating in "The Argentine Experience" have the chance to learn about the local cuisine, wine and traditions during a dinner in Buenos Aires. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
In this March 20, 2017 photo people have dinner at a restaurant during an activity called "The Argentine Experience" in Buenos Aires, Argentina. Tourists participating in "The Argentine Experience" have the chance to learn about the local cuisine, wine and traditions during a dinner in Buenos Aires. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Έχεις τη δική σου επιχείρηση και θες να γίνεις ο επαγγελματίας που πάντα ονειρευόσουν; Το Sport24.gr κρατά το "κλειδί" της επιτυχίας σου. Δες τι πρέπει να κάνεις.

Στην Ελλάδα του 2018, σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, δεν είναι εύκολο να είσαι επιχειρηματίας. Ή για να το διατυπώσουμε καλύτερα δεν είναι εύκολο να είσαι επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ωστόσο, ένα μεγάλο ποσοστό - ιδιαίτερα νέων ανθρώπων - στη χώρα μας απασχολείται στον χώρο των επιχειρήσεων και πιο συγκεκριμένα στον τομέα της εστίασης.

Αν ανήκεις στο ποσοστό αυτό, αν διαθέτεις μια δική σου επιχείρηση και έχεις αναπτύξει ήδη μια σχετική καριέρα ή αν ακόμα κάνεις τα πρώτα βήματα στον χώρο, σίγουρα θα γνωρίζεις ότι τα πράγματα δεν είναι απλά. Η κρίση, ο αυξανόμενος ανταγωνισμός, η τεχνολογική εξέλιξη και οι νέες πρακτικές στον χώρο δημιουργούν συνεχώς νέα δεδομένα που αναγκάζουν τους επιχειρηματίες να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλαβαίνουν τις εξελίξεις και να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε νέες συνθήκες.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν σημεία "κλειδιά" που μπορούν να σου δώσουν το εισιτήριο για την απόλυτη επιτυχία. Στην προσπάθεια να τα ανακαλύψεις, θα σε βοηθήσουν τα METRO Cash & Carry. Έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, στέκονται κοντά στους επαγγελματίες της εστίασης, δημιουργώντας το πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης "Πετυχαίνουμε Μαζί" για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και σε έναν κλάδο που έχει υποστεί πιέσεις, ο σύγχρονος επαγγελματίας βρίσκεται διαρκώς στο τρέξιμο προκειμένου να ενημερώνεται για κάθε τι νέο που μπορεί να πάει την επιχείρησή του ένα βήμα πιο πέρα. Μια θέση στα σεμινάρια "Πετυχαίνουμε μαζί" μπορεί να σου δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να γίνεις ο επαγγελματίας που πάντα ονειρευόσουν. Και εξηγούμαστε.

Σου δίνεται η δυντότητα να παρακολουθήσεις ένα διευρυμένο κύκλο σεμιναρίων από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, οι οποίοι θα αναλύσουν τις απαραίτητες υπηρεσίες και διαδικασίες που αφορούν στις επιχειρήσεις τους. Έχουν επιλεγεί οι καλύτεροι στον χώρο, οι οποίοι δεν θα κάνουν γενικές και αόριστες αναφορές, αλλά ανάλογα με τη σύνθεση του ακροατηρίου τους κάθε φορά, θα προσαρμόσουν το περιεχόμενο των παρουσιάσεών τους ώστε να είναι χρήσιμες και ουσιαστικές, ενημερώνοντας για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο και παρουσιάζοντας τις βέλτιστες πρακτικές του.

Να ένας τομέας που αξίζει να κάνεις μια στροφή

Στο σεμινάριο, δίνεται μεγάλη σημασία και στο ποτό, ιδιαίτερα στο κρασί, καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι που ενδιαφέρει πολύ τόσο τους επιχειρηματίες όσο και τους καταναλωτές.

Ο Chef Ανδρέας Λαγός, ο Sommelier και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, Ανδρέας Ματθίδης, ο CEO της Bar Solutions, Σπύρος Κερκύρας και ο Βασίλης Καρκατζούνης, Chief Legal Officer της Law Spot θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια τα μυστικά τους.

Από τον σχεδιασμό ενός μενού, την αναζήτηση πρώτων υλών κατάλληλων για τη δημιουργία των συνταγών και την επιλογή κρασιού ανάλογα με το σημείο κατανάλωσής του μέχρι την ορθή επιλογή ανθρώπινου δυναμικού και τα νέα νομικά πλαίσια για τα προσωπικά δεδομένα, τις άδειες μουσικής και άλλα.

Αν θες να λύσεις όλες τις απορίες σου, να κάνεις το επόμενο βήμα και να δεις την επιχείρησή σου πιο ψηλά, μπορείς απλά να δηλώσεις συμμετοχή στα σεμινάρια "Πετυχαίνουμε μαζί".

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου (12.00-16.00). Be there!

Κεντρική photo: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ