MARKET

Μπύρα: Η στρογγυλή θεά δεν πάει πουθενά χωρίς τη χρυσή "συνάδελφό" της

Μπύρα: Η στρογγυλή θεά δεν πάει πουθενά χωρίς τη χρυσή "συνάδελφό" της

Πριν αρχίσει οποιοδήποτε παιχνίδι ποδοσφαίρου ο οικοδεσπότης που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει γεμάτο το ψυγείο του με μπύρες. FIX κατά προτίμηση.

Διαβάστε τον παρακάτω διάλογο και μετρήστε πόσες φορές σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο. Ποντάρουμε πως ήταν πολλές! Πάμε λοιπόν...

-Το βράδυ, όλοι σπίτι μου για το ματς.

-Μπύρες έχεις πάρει;

-Εννοείται!

-Καλά, θα φέρουμε κι εμείς...

-FIX να πάρετε.

Μπύρα: Η στρογγυλή θεά δεν πάει πουθενά χωρίς τη χρυσή "συνάδελφό" της

Αυτό είναι το 'starter pack' κάθε βραδιάς με μπάλα. Η 'ιερή προετοιμασία' προτού μαζευτεί η παρέα για ν' απολαύσει το εκάστοτε παιχνίδι, όποιο κι αν είναι αυτό. Έτσι το ζήσαμε κι εμείς στο "καφενείο" της FIX στο μεγάλο event του Sport24 Radio 103,3. Με ποδόσφαιρο, φωνές και ατέλειωτη κουβέντα ανάμεσα σε παραγωγούς και ακροατές, παρέα με παγωμένη μπύρα FIX. Η FIX έπαιξε μεγάλη μπάλα και συνεχίζει να παίζει γιατί η ποδοσφαιρική απόλαυση θέλει πάντα και το "συνοδευτικό" της.

Αρκεί να σκεφτείς πόσες ποδοσφαιρικές συζητήσεις έχεις κάνει με τους φίλους σου, κρατώντας ένα ποτήριο παγωμένη μπύρα FIX στο χέρι, και θα πειστείς για την αλήθεια της παραπάνω πρότασης. Αυτές τις βραδιές που συγκεντρώνεστε όλοι μαζί σε ένα σπίτι, βλέπετε το ματς, γκρινιάζετε, ενθουσιάζεστε, πανηγυρίζετε, απογοητεύεστε, διαφωνείτε, συμφωνείτε και η συζήτηση διαρκεί περισσότερο και από τον ίδιο τον αγώνα, απόλυτος σύντροφος και πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τη μπύρα FIX.

Μπύρα: Η στρογγυλή θεά δεν πάει πουθενά χωρίς τη χρυσή "συνάδελφό" της

Η μπύρα, όμως, δεν ακολουθεί τον φίλαθλο μόνο στον καναπέ του. Πέρα από το σαλόνι, παίζει μπαλα και στο γήπεδο που πάει να δει το ματς live, και στις καφετέριες αλλά και (για τους ρομαντικούς της υπόθεσης) στο "άραγμα" στην πλατεία με φίλους ή στην παραλία τους καλοκαιρινούς μήνες. Το 'μαγικό' που έχει πετύχει η μπύρα είναι ν' αποτελεί το must συνοδευτικό ολόκληρου του κόσμου τόσο τις ημέρες που κάνει ζέστη όσο και το χειμώνα. Ειδικά για το ποδόσφαιρο, ένας είναι ο απαράβατος όρος: Η μπάλα πάει μαζί με τη μπύρα, παντού και πάντα. Ειδικά τις βραδιές που διοργανώνεις για σένα και τους φίλους σου και αράζετε στον καναπέ, έτοιμοι για ποδοσφαιρικό υπερθέαμα επί της οθόνης, μια παγωμένη μπύρα είναι ό,τι πρέπει για να εντείνει την απόλαυση. Τελικά, κάποιος λίγο πιο ευαίσθητος θα τολμούσε να πει πως η μπύρα είναι... αγάπη. Και μιας που η μπύρα είναι αγάπη, έχει μεγάλη σημασία να επιλέγεις πάντα την αγαπημένη σου.

Γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με το ξενέρωμα που νιώθεις όταν πας σε σπίτι φίλου και δεν έχει (αποκλείεται, αλλά λέμε τώρα) μπύρα FIX. Όμως η μπύρα δεν συνδέεται μόνο με τους φιλάθλους. Όχι βέβαια! Ελάχιστες είναι οι ποδοσφαιρικές ομάδες που δεν γιορτάζουν τις επιτυχίες τους αν δεν υπάρχει διαθέσιμη άφθονη μπύρα. Για παράδειγμα, οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου στους πανηγυρισμούς τίτλων κάνουν στην κυριολεξία μπάνιο με τόνους μπύρας.

Επιπλέον, ένας εκ των κορυφαίων προπονητών του κόσμου, ο Γιούργκεν Κλοπ, με ό,τι ευκαιρία βρίσκει βροντοφωνάζει την αγάπη του για την μπύρα. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να απολαμβάνει το... χρυσό ποτό σε συνέντευξη Τύπου, στ' αποδυτήρια της Λίβερπουλ, μετά από αγώνες της ομάδας του αλλά και στις διακοπές του.

Πώς λοιπόν να μην έχουμε όλοι συνδέσει την στρογγυλή θεά με τη χρυσή πικράδα και την αφρίζουσα γοητεία της μπύρας; Και επειδή σίγουρα, μετά από όλα αυτά, έχεις ποθήσει μια μπύρα FIX, κλείνω εδώ αυτό το άρθρο και τρέχω να βρω κι εγώ μία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ