MARKET

Μουσικές Αγάπης: Τα συγχαρητήρια του Μπουρούση σε όλους τους Έλληνες

Μουσικές Αγάπης: Τα συγχαρητήρια του Μπουρούση σε όλους τους Έλληνες

Συνάντηση... γιγάντων στο φιλανθρωπικό challenge της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης", με τον Γιάννη Μπουρούση και τον Στέλιο Διονυσίου να αποθεώνουν ο ένας τον άλλο για τις ικανότητές τους σε μπάσκετ και μουσική αντίστοιχα.

Γιάννης Μπουρούσης και Στέλιος Διονυσίου συναντήθηκαν στον αέρα του φιλανθρωπικού challenge της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης" , με τον Έλληνα σέντερ να δηλώνει φαν της οικογένειας Διονυσίου και τον δημοφιλή τραγουδιστή να στέκεται στη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι μουσικοί από την πανδημία και το lockdown των τελευταίων μηνών. Παντελής Βλαχόπουλος και Παντελής Διαμαντόπουλος τους άκουσαν και τους οδήγησαν προς το φινάλε στα του Παναθηναϊκού, της ομάδας που είναι γνωστό ότι υποστηρίζει ο Στέλιος Διονυσίου.

" Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, το αποδεχόμαστε και περιμένουμε το επόμενο στάδιο. Η Ισπανία έχει υποστεί μεγάλη ζημιά, αλλά εδώ στο Λας Πάλμας εδώ είναι φυσιολογικά. Οι νόμοι τηρούνται και πρέπει να είμαστε στο σπίτι. Να τελειώσουμε, να γυρίσουμε γιατί είναι όλο αυτό πάρα πολύ επικίνδυνο. Με φοβίζει, είναι ρίσκο να παίξουμε. Το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Κοιτάμε πως να προφυλαχθούμε. Πήραμε τόσο σκληρά μέτρα σε όλο τον πλανήτη, όλοι έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά. Οι Ισπανοί μας δίνουν τα εύσημα, μας λένε ότι τα έχουμε καταφέρει περίφημα. Μπράβο σε όλους, τους γιατρούς, την κυβέρνηση. Τι δεν πήγε καλά εδώ; Κανείς δεν ξέρει. Το κακό έγινε, τα πράγματα είναι ακόμη πολύ δύσκολα" ήταν τα λόγια του Γιάννη Μπουρούση που δήλωσε φαν της οικογένειας Διονυσίου.

" Είμαι χαρούμενος και περήφανος που είμαι Έλληνας, καταφέραμε και μείναμε στο σπίτι μας. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν ήταν όμως και ακατόρθωτο. Το κάναμε για την υγεία μας και για τους ανθρώπους μας. Υπήρξαν εξαιρέσεις, αλλά εντάξει, οι ανεγκέφαλοι είναι ανεγκέφαλοι. Δεν μπορείς να τους ανοίξεις το κεφάλι να τους βάλεις κάποια πράγματα. Συνολικά κρατήσαμε τη σημαία ψηλά. Βλέπω συνεχώς αναρτήσεις από μουσικούς, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, έχουν τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης τα παιδιά με το πιο χαμηλό μεροκάματο. Άκουσα κάποιες αναγγελίες που ενδεχομένως να βοηθήσει κάποιους από εμάς για να βγουν τα προς το ζην" ήταν η γνώμη του Στέλιου Διονυσίου για την κατάσταση των τελευταίων μηνών.

" Ο Παναθηναϊκός έχει πολλές δυσκολίες, πήγε να αλλάξει με τον Πιτίνο αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν είμαι ειδικός για να αναλύσω το μπάσκετ, αλλά θεωρώ ότι ένας παίκτης σαν τον Μπουρούση ήταν φέτος απαραίτητος στον Παναθηναϊκό" πρόσθεσε ο Διονυσίου, με τον Έλληνα σέντερ να απαντά πως: " Εχω πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση, αλλά επέλεξα να βγω στο εξωτερικό. Για εμένα, όσο αντέχεις πρέπει να δοκιμάζεις έξω".

* Στήριξε και εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ