MARKET

MILE 22: Πέντε λόγοι που η περιπέτεια χτυπάει κόκκινο στη νέα ταινία του Μαρκ Γουόλμπεργκ

MILE 22: Πέντε λόγοι που η περιπέτεια χτυπάει κόκκινο στη νέα ταινία του Μαρκ Γουόλμπεργκ

Διαβάστε τους 5 λόγους, που στη νέα ταινία του Μαρκ Γουόλμπεργκ, "MILE 22", η περιπέτεια χτυπάει κόκκινο!

Η Overwatch είναι το κρυφό όπλο της CIA που αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει υποθέσεις που απαιτούν πιο... ιδιαίτερο χειρισμό. Τα μέλη της είναι σχεδόν αόρατα και η ταυτότητά τους σβησμένη από τα κρατικά αρχεία.

Η Αμερική αρνείται να λαμβάνει πληροφορίες για τα μέλη και τη δράση της ομάδας καθώς πρακτικά δεν υπάρχουν. Στην ουσία οι άνθρωποι της Overwatch είναι ανύπαρκτοι για οποιοδήποτε κράτος. Δεν έχουν σημαία, χώρα ή κανόνες. Έτσι καταφέρνουν να είναι φαντάσματα και να μην αφήνουν κανένα ίχνος της ύπαρξης και της δουλειάς τους.

Στο Mile 22, που βγαίνει στις 16 Αυγούστου στους κινηματογράφους, βρισκόμαστε στη νοτιοανατολική Ασία όπου έχει πάρει μετάθεση ο πράκτορας Τζέιμς Σίλβα (Μαρκ Γουόλμπεργκ) και η ομάδα του. Η αποστολή τους είναι να εντοπίσουν μια ραδιενεργή σκόνη που χρησιμοποιείται στην κατασκευή βομβών ώστε να εμποδίσουν το επόμενο πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο Λι-Νουρ (Ικο Ουβάις) -γνωστός για το πόσο ξύλο έχει ρίξει στα RAID 1 και RAID 2 - είναι ένας πράκτορας ειδικών αποστολών που καταφθάνει στην Αμερικανική Πρεσβεία με ένα «δώρο»: πληροφορίες για τα επόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα. Για αντάλλαγμα όμως ζητάει να μεταφερθεί εκτός χώρας γιατί η ζωή του εκεί βρίσκεται σε κίνδυνο. Μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του, αναγκάζει τον Σίλβα και την ομάδα του να ζητήσουν τη βοήθεια της Overwatch άμεσα, μιας ομάδας-φάντασμα που θα τους καθοδηγεί από μακριά εποπτεύοντας τα πάντα. Το αεροπλάνο της τελικής διαφυγής του τους περιμένει 22 μίλια μακριά. Πρέπει πάση θυσία να βρεθούν στο 22ο μίλι πριν οι εχθροί τους αποκλείσουν τον δρόμο.

Οι μέθοδοι παρακολούθησης της Overwatch αποτελούνται από drones και εξελιγμένη τεχνολογία που τους επιτρέπει να παραμένουν «φαντάσματα» σε όλη τη διάρκεια της αποστολής.

Πίσω από όλα όσα δεν μπορούν να λυθούν με διπλωματία ή στρατιωτική επέμβαση κρύβεται η Overwatch και ένα ανώτερο επίπεδο κατασκοπείας.

Ας δούμε πέντε πράγματα που το MILE 22 έχει παραπάνω από άλλες κατασκοπικές ταινίες δράσης:

Έχουν το χέρι του θεού

Περισσότερα όπλα από το οπλοστάσιο της CIA

Αμέτρητες χειροβομβίδες

Τον Ικο Ουβάις

Το λαστιχάκι του Μαρκ Γουόλμπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ