MARKET

Με πρεσβευτή τον Κωνσταντίνο Βασάλο το PeopleRun 3

Με πρεσβευτή τον Κωνσταντίνο Βασάλο το PeopleRun 3

Tην Πέμπτη 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία η συνέντευξη Τύπου για το PeopleRun 3. Το «παρών» έδωσαν οι συντελεστές του PeopleRun 3. Αmbassador του θεσμού φέτος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Tην Πέμπτη 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία η συνέντευξη Τύπου για το PeopleRun 3. Το «παρών» έδωσαν οι συντελεστές του PeopleRun 3: ο ambassador του θεσμού φέτος, Κωνσταντίνος Βασάλος, ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα Αντρέας Ίντρα, εκπρόσωποι του ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή» αλλά και εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών του Κτήματος Συγγρού που κατά τη διάρκεια του event έχουν οργανώσει τρία διαφορετικά εκπαιδευτικά-ψυχαγωγικά προγράμματα για τους μικρούς μας φίλους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε τη σημασία του ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών. Το People σε συνεργασία με την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, το ΕΚΕΑ και το νοσοκομείο Αγία Όλγα δίνει τη δυνατότητα, σε όσους θελήσουν εκείνη την ημέρα, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες αλλά και μέσω του επιτελείου του ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή» να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Το μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία από την εταιρεία ΒΙΚΟΣ αναφέρει: Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.), πάντα με δυναμική παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα, στηρίζει έμπρακτα το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας. H εθελοντική αιμοδοσία πρωταγωνιστεί στις κοινωνικές δράσεις της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας της εδώ και 25 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία προσεγγίζει με μεγάλη ευαισθησία το θέμα τονίζοντας τη σημασία και τη σπουδαιότητα που έχει για την κοινωνία η προσφορά αίματος, ταυτίζοντας τη φυσική πράξη να πίνεις νερό, με το να δίνεις αίμα.

Για το λόγο αυτό η εταιρεία συμμετέχει και υλοποιεί τα τελευταία χρόνια συνεχείς δράσεις αιμοδοσίας σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αφοσίωσης της εταιρείας σε αυτήν την προσπάθεια είναι ότι πάνω σε όλες τις συσκευασίες των προϊόντων της βρίσκεται η “καρδιά” που αποτελεί το σήμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στα Ιωάννινα και την Αθήνα προσφέρουν αίμα εθελοντικά δύο φορές το χρόνο.

“Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές και αυτό είναι ένα μήνυμα που στέλνουμε σε όλους.”

Η Μαρία Παγώνη, διευθύντρια της Αιματολογικής Κλινικής και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και πρόεδρος της επιτροπής εθελοντισμού της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, ήταν μαζί μας και μας μίλησε με νούμερα για τους Έλληνες που έχουν ήδη γίνει εθελοντές αιμοδότες και ξεπερνούν τους 70.000, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην παγκόσμια τράπεζα που πλέον αγγίζει τα 30 εκατομμύρια εθελοντών δοτών.

Όπως τόνισε, το να βρεθεί συμβατός δότης εκτός οικογένειας για κάποιον που το έχει ανάγκη είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όσο, λοιπόν, μεγαλώνει η δεξαμενή των εθελοντών δοτών, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να χαρίσουμε ζωή σε ένα συνάνθρωπό μας. Οι συγγραφείς Αυγή Βάγια και Πηνεπόπη Κουρτζή, πρέσβειρες του «Χάρισε Ζωή», μίλησαν με συναίσθημα μέσα από τη δική τους προσωπική εμπειρία, εξηγώντας τι ήταν αυτό που τις ευαισθητοποίησε και ανέλαβαν τη μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια του ΚΕΔΜΟΠ για να διαδώσουν το σπουδαίο μήνυμα της δωρεάς μυελού των οστών.

Ο διευθυντής του ΙΓΕ του Κτήματος Συγγρού, Γιώργος Μπαλωτής, αναφέρθηκε στα προγράμματα που έχει ετοιμάσει τον ινστιτούτο ειδικά για τα παιδιά την ημέρα του αγώνα και περιλαμβάνουν «Γνωριμία με τον κόσμο των μελισσών & τη σύγχρονη μελισσοκομία», «Περιπλάνηση στον κόσμο των φυτών και των εντόμων» και «Ξενάγηση στο Βοτανικό Κήπο και ενημέρωση για τα αρωματικά και θεραπευτικά φυτά».

Η Μαρίνα Βερώνη από το Runner Store ενημέρωσε το κοινό για την ανοιχτή προπόνηση που διοργανώνεται την ερχόμενη Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 18.30 στο Κτήμα Συγγρού. Ο δρομέας ορεινών διαδρομών Γιώργος Διαλεκτός και το Runner Store θα τρέξουν μαζί με όσους το επιθυμούν (ακόμα κι αν δεν έχουν κάνει ακόμα εγγραφή στο PeopleRun 3) τη διαδρομή του αγώνα, βοηθώντας όσους τρέξουν στις 22/10 στο PeopleRun 3 να αποδώσουν στο μέγιστο.

Να σημειώσουμε πως στα καταστήματα Runner Store στο Golden Hall στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα ο κόσμος μπορεί να κάνει εγγραφές μέχρι την τελευταία μέρα, αλλά και να προμηθεύεται το backpack με το bib number του αγώνα και το gift pack.

Η brand manager του People, Σόνια Καζόνι, η οποία συντόνισε τη συζήτηση, ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο για το ρόλο του στον αγώνα, καθώς ο πρωταθλητής bodybuilding προσφέρθηκε με χαρά να γίνει ο πρεσβευτής του PeopleRun 3. H Σόνια Καζόνι έκανε ειδική μνεία στην Άννα Βίσση, που θα βρεθεί στο PeopleRun 3 για να κάνει τις απονομές των βραβείων στους νικητές των δρομικών αγώνων, στηρίζοντας τους σκοπούς του.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης PEOPLE RUN 3 είναι οι εταιρείες Intermed και Uni-Pharma.

​Το PeopleRun 3 θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι, με αγώνες 4Κ και 8Κ για ενήλικες και παιδικό αγώνα Kids Run 1K για παιδιά μέχρι και 12 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ