MARKET

"Καθ’ οδόν" για την επαγγελματική σου εξέλιξη

"Καθ’ οδόν" για την επαγγελματική σου εξέλιξη

Αν ανέκαθεν σε γοήτευε ο μηχανοκίνητος κόσμος και παρακολουθείς ανελλιπώς όλες τι τάσεις της τεχνολογίας στην αυτοκίνηση, τότε ο δρόμος προς την επαγγελματική σου εξέλιξη διαγράφεται ξεκάθαρα, κάνοντας το χόμπι σου επάγγελμα!

Και φυσικά το μέλλον σου δεν θα το εμπιστευθείς όπου κι όπου, παρά στους κορυφαίους: ο τομέας των Τεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που αποτελεί 1 από τα 7 καλύτερα εκπαιδευτήρια της Ευρώπης και το μοναδικό ΙΕΚ μέλος Πανευρωπαϊκού Δικτύου Κατάρτισης, διακρίνεται για την ποιοτική εκπαίδευση των σπουδαστών του, καθώς διατηρεί σταθερά την πρώτη θέση στην τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση στη χώρα εδώ και δεκαετίες. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πρώτο καθιέρωσε τις αναβαθμισμένες τεχνολογικές σπουδές στην Ελλάδα και συνεχίζει να καινοτομεί συνδέοντας τις σπουδές με την επαγγελματική αποκατάσταση σε μια σειρά από εταιρείες (Κosmocar, Σαρακάκης, κ.ά.) – ηγέτες στο χώρο των Τεχνικών Επαγγελμάτων, ενώ προσφέρει κρατικό πτυχίο σπουδών.

"Καθ’ οδόν" για την επαγγελματική σου εξέλιξη

Και όλα αυτά φυσικά, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και τα ιδιόκτητα συνεργεία και εργαστήρια, στα οποία πραγματοποιείται το σύνολο της τεχνικής εκπαίδευσης των επαγγελματιών του μέλλοντος!

Να επισημάνουμε εδώ πως φοιτώντας στην ειδικότητα της Μηχανοτρονικής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια, όπως:

  • Αποκλειστική συνεργασία με την Kosmocar, η οποία κάθε χρόνο διαθέτει στη σχολή ολοκαίνουρια οχήματα από το κεντρικό εργοστάσιο της Volkswagen στο Wolfsburg, με ενσωματωμένες όλες τις νέες τεχνικές καινοτομίες του ομίλου. Επιπλέον, αναλαμβάνει τη συνεχή προμήθεια εκπαιδευτικού υλικού, την ενημέρωση σε νέες τεχνολογίες αιχμής, την παροχή hi-tech τεχνογνωσίας μέσω τεχνικών σεμιναρίων που πραγματοποιεί αποκλειστικά για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, τη διεξαγωγή εξειδικευμένων ταχύρρυθμων προγραμμάτων, την πρακτική άσκηση των σπουδαστών και την επαγγελματική τους απορρόφηση.
"Καθ’ οδόν" για την επαγγελματική σου εξέλιξη
  • Η διδασκαλία γίνεται από μοναδικό επιτελείο καθηγητών με τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.
  • Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με τη Honda Moto & Suzuki Marine, οι οποίες αναλαμβάνουν τη συνεχή προμήθεια εκπαιδευτικού υλικού, την ενημέρωση σε νέες τεχνολογίες αιχμής και την παροχή hi-tech τεχνογνωσίας μέσω τεχνικών σεμιναρίων που πραγματοποιούν αποκλειστικά για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
  • Εξειδικευμένα σεμινάρια εναλλακτικών καυσίμων με μετατροπή βενζινοκινητήρα σε υγραέριο.
  • Επιπλέον, εκμάθηση της υβριδικής τεχνολογίας με κορυφαίες εταιρείες το χώρου (BMW, Toyota).
  • Κάνεις έλεγχο καλής λειτουργίας, διάγνωσης/ανεύρεσης βλαβών καθώς και επισκευές και συντηρήσεις όλων των μηχανισμών του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.
"Καθ’ οδόν" για την επαγγελματική σου εξέλιξη

Επισκέψου ΣΗΜΕΡΑ ένα από τα 6 παραρτήματα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε όλη την Ελλάδα, σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα, Ρόδο, και κέρδισε την επαγγελματική σιγουριά και προοπτική που σου αξίζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ