MARKET

H "μαύρη λίστα" που θα αγαπήσεις. Και δεν είναι αυτή της Άντζελας

H "μαύρη λίστα" που θα αγαπήσεις. Και δεν είναι αυτή της Άντζελας

Η 29η Νοεμβρίου έρχεται και δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να αγοράσεις σε τιμές που δεν φαντάζεσαι. Μην χάνεις χρόνο, ετοίμασε τη "μαύρη λίστα" σου, όπως κάνει και ο Βρασίδας που ετοιμάζεται για τον Κωτσόβολο, πάντα με την ακουστική "συντροφιά" της Άντζελας.

Είναι η μέρα που περιμένει κάθε καταναλωτής. Η 29η Νοεμβρίου είναι η ημερομηνία-ορόσημο για να ξεχυθείς στους δρόμους και να αγοράσεις ό,τι θέλεις στην κατάλληλη τιμή. Οι προσφορές είναι εκεί έξω και σε περιμένουν. Μην χάνεις, λοιπόν, χρόνο και ετοίμασε τη "μαύρη λίστα" σου με όλα εκείνα που θέλεις να κάνεις δικά σου, πληρώνοντας πολύ λιγότερα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, η Black Friday ήταν μία μέρα για την οποία μαθαίναμε στις ειδήσεις και ήταν κάτι τελείως "ξένο" για την Ελλάδα. Από το 2016, όμως, η ημέρα των προσφορών έχει φτάσει και στη χώρα μας. Η καταναλωτική γιορτή που ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έρχεται και είναι μία καλή στιγμή όλοι να σκεφτούν τι αγορές θα κάνουν.

Μια ημέρα στην οποία καταγράφονται μεγάλοι τζίροι στα καταστήματα, με τους πολίτες να εκμεταλλεύονται τις υψηλές εκπτώσεις. Ένα έθιμο που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη απήχηση και στην ελληνική πραγματικότητα. Οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν προϊόντα όλων των κατηγοριών σε χαμηλότερες τιμές, γι' αυτό και δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία!

Στην Black Friday, μπορεί να βρει κανείς εκπληκτικές προσφορές ειδικά σε ό,τι έχει σχέση με τηλεοράσεις, smartphones, laptops, gaming και γενικά πολυπόθητα gadgets αλλά και συσκευές σπιτιού, μικροσυσκευές και κλιματιστικά. Η εταιρεία Κωτσόβολος έχει κάνει μια από τις πιο έξυπνες καμπάνιες τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας με τρόπο χιουμοριστικό τις ασυναγώνιστες προσφορές της και είναι έτοιμη να δεχτεί τον κόσμο σε ένα από τα 95 καταστήματά της και το kotsovolos.gr.

Το άκρως επιτυχημένο "Μπλακ Φράιντεϊ. Είχες και στο χωριό σου;" συνεχίζεται για τρίτη χρονιά και αυτή τη φορά μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο Βρασίδας, ο οποίος γνωρίζει ότι η μεγάλη μέρα που περίμενε εδώ και καιρό είχε φτάσει και ότι είχε ως μοναδική του αποστολή να φτιάξει τη μαύρη λίστα για Μπλακ Φράιντεϊ αγορές από τον Κωτσόβολο!
Λίγο πριν φύγει από το χωριό για να αγοράσει προϊόντα τεχνολογίας, ρωτά τους συγχωριανούς του αν θέλουν να βάλουν κάτι στη λίστα του. Όταν τους ρωτάει, όλοι θέλουν να μπουν, βλέποντας τις προσφορές που υπάρχουν.

Φέτος, κάνει την εμφάνισή της και μία επιπλέον υπηρεσία που τα καταστήματα Κωτσόβολος θα προσφέρουν στους επισκέπτες τους, την Pay Express, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από κάποιο ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού pos που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων.

Φτιάξτε τη "μαύρη λίστα" σας, μπείτε στο αμάξι σας, βάλτε να ακούσετε το περίφημο και διαχρονικό τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου "Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα", το οποίο ταιριάζει ταμάμ στην περίσταση όσο κανένα άλλο και κάντε τις αγορές των ονείρων σας. Διότι με τη φωνή της Άντζελας για παρέα και ειδικά με το συγκεκριμένο άσμα, θα έχετε και την κατάλληλη ψυχολογία γι' αυτή την ημέρα.

Ποιος ξέρει, ειδικά αν πάτε στον Κωτσόβολο, μπορεί να πετύχετε και τον Βρασίδα. Ρωτήστε τον αν αγόρασε και εκείνο το Hoverboard για τη Μαριγούλα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ