MARKET

Η φανέλα του Παπαλουκά!

Η φανέλα του Παπαλουκά!

Φορέστε τη φανέλα του Θοδωρή Παπαλουκά! Επισκεφτείτε το Redplanet.gr, πάρτε μέρος στη δημοπρασία που ενισχύει το "Χαμόγελο του Παιδιού" και κάντε δική σας την κόκκινη φανέλα με το Νο4 με την υπογραφή του αρχηγού του Ολυμπιακού! Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 14.00.

Tο RedPlanet.gr δημοπρατεί αποκλειστικά, αντικείμενα-φετίχ από τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Θρύλου, στα πλαίσια του Φιλανθρωπικού Bazaar επώνυμων ρούχων. Μείνε συντονισμένος, τα "χτυπήματα" αρχίζουν σήμερα στις 14:00 με τη φανέλα του Θοδωρή Παπαλουκά.

Το RedPlanet.gr βγάζει όσα ήθελες να έχεις στο δωμάτιο σου... στο σφυρί. Μετά τη φανέλα του Άλμπερτ Ριέρα σήμερα έφτασε η σειρά να βγει στο... σφυρί εκείνη του Θοδωρή Παπαλουκά, με την υπογραφή του αρχηγού του Θρύλου.

Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Θα ακολουθήσουν η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη από την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό και μια μπάλα μπάσκετ υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα των Πειραιωτών.

Αποκλειστικά μέσω του Redplanet.gr ο Όμιλος Παπαθεοχάρη και το Balux Cafe the House Project διοργανώνουν μια φιλανθρωπική δημοπρασία, στα πλαίσια του "Φιλανθρωπικό Bazaar επώνυμων ρούχων", το οποίο θα γίνει στις 12 και 13 Φεβρουαρίου στο Balux Cafe the House Project και στόχος είναι η ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Κράτα σημειώσεις...

Οι δημοπρασίες ξεκινούν την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και το χορό θα σύρει η υπογεγραμμένη φανέλα του Άλμπερτ Ριέρα. Οι δημοπρασίες θα γίνουν live, μέσω του RedPlanet.gr και θα κρατούν από 3 ως 4 ολόκληρες ώρες και μετά το τέλος της διαδικασίας ο αναγνώστης που θα έχει κάνει το μεγαλύτερο "χτύπημα" θα είναι και αυτός που θα ενημερωθεί από τη διοργανώτρια αρχή για το πως θα παραλάβει το αντικείμενο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν για κάποιο λόγο, ο πρώτος νικητής δεν εμφανιστεί ή δεν ολοκληρώσει την καταβολή του ποσού 48 ώρες μετά την επικοινωνία με τη διοργανώτρια αρχή, αυτομάτως νικητής θα είναι αυτός με τη 2η μεγαλύτερη προσφορά, ενώ το ίδιο ισχύει και για εκείνον με την τρίτη καλύτερη προσφορά.

Γιατί πρέπει να είσαι ο νικητής...

*Γιατί τα αντικείμενα που δημοπρατούνται, είναι άκρως συλλεκτικά και οι αθλητές τα έχουν δώσει συγκεκριμένα για καλό σκοπό.

*Γιατί είναι ωραίο να βοηθάς, όταν μπορείς.

*Γιατί όταν μεγαλώσεις, θα έχεις μια ανάμνηση από την αγαπημένη σου ομάδα, την οποία θα έχεις κατακτήσει εσύ.

*Γιατί οι ευκαιρίες περνάνε μια φορά από μπροστά μας. Σπανίως και δεύτερη, αλλά γιατί να περιμένεις;

Όσα πρέπει να ξέρετε για το "Φιλανθρωπικό Bazaar επώνυμων ρούχων"

"Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Παπαθεoχάρη σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό σωματείο "Το Χαμόγελο του Παιδιού" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την πραγματοποίηση ενός bazaar ρούχων που θα λάβει χώρα στο “Balux cafe The House Project στα Αστέρια Γλυφάδας στις 12 και 13 Φεβρουαρίου.

Στη προσπάθεια αυτή θα συνδράμουν παίκτες των ΠΑΕ όσο και των ΚΑΕ των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, καθώς και παίχτες διεθνούς φήμης (ο Σωτήρης Κυριάκος δίνει τη φανέλα της Liverpοol) προσφέροντας υπογεγραμμένες φανέλες διαφόρων παιχτών καθώς και μπάλες της κάθε ομάδας αντιστοίχως. Βασικό ρόλο στη πραγματοποίηση του event κρατούν πολλές εταιρίες ρούχων και κοσμημάτων προσφέροντας τα προϊόντα τους.

Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφερθεί πώς τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, και η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Μαζωνάκης) προσφέρθηκαν να δώσουν ένα τους ρούχο, μικρόφωνο ή άλλο προσωπικό τους αντικείμενο προς πώληση εις όφελος των παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν διάφοροι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, καθώς επίσης και αστέρια του αθλητικού χώρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ