MARKET

Η διαφορά των 10 εκατοστών

Η διαφορά των 10 εκατοστών

Στη μία περίπτωση, η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή για 1.12 εκατοστά. Στην άλλη, η μπάλα πρόλαβε να περάσει ολόκλήρη τη γραμμή για 2.9 εκατοστά. Στην πρώτη περίπτωση, η Λίβερπουλ δεν προηγήθηκε στο Έιτιχαντ και έτσι η Σίτι πήρε τελικά τη νίκη με 2-1. Στη 2η, το γκολ του Αγουέρο μέτρησε και έτσι η ομάδα του Γκουαρδιόλα πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Μπέρνλι.

Στο τέλος του μαραθωνίου, ο πρωταθλητής της φετινής Premier League κρίθηκε στον πόντο, η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μόλις ένας βαθμός. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά για λίγα μόλις εκατοστά. Αυτή τη μάχη των εκατοστών την κέρδισε η Σίτι και μαζί κατέκτησε και το πρωτάθλημα για 2η σερί χρονιά.

Και μιλάμε για 1-2 εκατοστά, το πολύ τρία. Φανταστείτε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν δέκα εκατοστά. Τόσα είναι τα έξτρα εκατοστά πλάτους ενός ελεύθερου ψυγειοκαταψύκτη Bosch. Το πλάτους τους είναι 70cm και για να μην κουράζεσαι με τους υπολογισμούς, αυτό σημαίνει έξτρα χώρος 139 λίτρων.

Η διαφορά των 10 εκατοστών

Μην το πεις, όμως, μην το πεις. Μην πεις "και τι να τα κάνω τα 139 λίτρα παραπάνω".

Σκέψου τη βραδιά που τους φέρνεις όλους σπίτι για να δείτε το βράδυ Champions League, σκέψου πως τότε θα έχεις 61 λίτρα παραπάνω για μπίρες κι αναψυκτικά. Σκέψου το μεγάλο καλοκαιρινό μπάρμεκιου που θες να κάνεις για όλους κι υπολόγισε 18 λίτρα επιπλέον χώρο στην κατάψυξη για όλα τα κρέατα.

Η διαφορά των 10 εκατοστών
© 2019 DIM VERGIS

Σκέψου το συρτάρι bigBox, στο οποίο μπορείς να φτιάξεις έναν ωραίο "πύργο" με τα παγωτά σου, το ένα πάνω στο άλλο.

Σκέψου κάθε περίσταση και κάθε στιγμή που ως γνήσιος οικοδεσπότης θες μόνο το καλύτερο για τους καλεσμένους σου. Να μην υπάρχει κάτι που δεν έχεις και όλα να είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία και υγρασία. Να έχει φροντίσει και για τα δύο ένας ελεύθερος ψυγειοκαταψύκτης Bosch πλάτους 70 εκατοστών.

Η διαφορά των 10 εκατοστών

Να έχεις πχ τα εξειδικευμένα συρτάρια VitaFresh 0 °C κι αντί για φρούτα, να τα γεμίσεις με τις μπίρες και τα αναψυκτικά, για να έχεις πιο γρήγορη ψύξη, σε χρόνο ρεκόρ.

Μπορείς επίσης να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Μέσα στο ψυγείο και συγκεκριμένα στο συρτάρι VitaFresh, με μια ρύθμιση, ελέγχεις το επίπεδο υγρασίας άμεσα και διατηρείς τα πάντα ακόμη πιο φρέσκα και γεμάτα βιταμίνες για ακόμη μεγαλύτερο χρόνο, όπως τη μέρα που τα αγόρασες.

Η διαφορά των 10 εκατοστών

Έξω έχεις τον έλεγχο θερμοκρασίας στη συντήρηση και στην κατάψυξη και με τεχνολογία Full NoFrost για κατάργηση της απόψυξης, χάρη στην ιδανική προστασία σε όλο το εσωτερικό της συσκευής.

Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος και είναι το Home Connect. Έχεις πρόσβαση και χειρισμό του ελεύθερου ψυγειοκαταψύκτη Bosch με 70 εκατοστά πλάτος, μέσω της έξυπνης εφαρμογής Home Connect στο κινητό ή το tablet σου. Ελέγχεις το ψυγείο όπου κι αν είσαι, μπορείς ακόμα και να δεις τι έχει μέσα ενώ εσύ ψωνίζεις.

Η διαφορά των 10 εκατοστών

Οι εσωτερικές κάμερες στην πόρτα τραβούν φωτογραφίες κάθε φορά που κλείνει η πόρτα και τις μεταφέρουν στο κινητό για να έχεις ανά πάσα στιγμή εικόνα για το περιεχόμενο του ψυγειοκαταψύκτη σου.

Η διαφορά των 10 εκατοστών

Οπότε, μην πεις "σιγά, τι ρόλο παίζουν δέκα εκατοστά παραπάνω", μην πεις "δεν τη χρειάζομαι τόση τεχνολογία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ