MARKET

Εσύ θα λείπεις από τo πρώτο φεστιβάλ Σπουδών Spoudase 2017;

Εσύ θα λείπεις από τo πρώτο φεστιβάλ Σπουδών Spoudase 2017;

Στο Spoudase 2017 που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στις 24 και 25 Ιουνίου θα συναντηθούν εκπρόσωποι 25 Πανεπιστημίων.

Πανεπιστήμια, Google και Stand up Comedy μαζί και μάλιστα δωρεάν. Που γίνεται αυτό ομως; Το καλοκαιράκι έχει μπει, και σίγουρα εκτός από την θάλασσα και την παραλία, λέξεις άμεσα συνδεδεμένες με αυτή την περίοδο του χρόνου, κάπου στο ψηφιδωτό μπαίνουν σφήνα και τα φεστιβάλ τα οποία τα τελευταία χρόνια πολλαπλασιάζονται.

Φεστιβάλ τζαζ, φαγητού, φεστιβάλ τέχνης, σιγουράκι κάποιο φεστιβάλ σε νησί με μουσικά συγκροτήματα post rock, οι γνωστές συναυλίες του έντεχνου και ο κατάλογος συνεχίζει.

Την φετινή χρονιά ο φεστιβαλικός χάρτης τουλάχιστον στην Αθήνα θα είναι διαφορετικός καθώς για πρώτη φορά μπαίνει στο προσκήνιο η θεματική που λέγεται εκπαίδευση και Σπουδές.

Πριν βιαστείς να φανταστείς κάποιο συνέδριο με βαρετές ομιλίες που η επιστημονική τεκμηρίωση να διαδέχεται τον ακαδημαϊκό λόγο με ρυθμούς καταρράκτη θα σου λεγα να βάλεις ένα στοπ.

Ο λόγος είναι η πρώτη έκθεση Σπουδών στην Ελλάδα "spoudase 2017" που τελικά είναι περισσότερο φεστιβάλ παρά έκθεση. Και γιατί το λέω αυτό;

Στο Spoudase 2017 που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στις 24 και 25 Ιουνίου θα συναντηθούν εκπρόσωποι 25 Πανεπιστημίων, η Google με το Grow Greek Tourism Online, και ένα τρίδημο φωτιά στο Stand Up Comedy, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, ο Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Πάνω από 600 Μεταπτυχιακά, Προπτυχιακά και e-learning θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες στην Τεχνόπολη, μετά να επιμορφωθούν συμμετέχοντας στο Grow Greek Tourism Online της Google, να κάνουν επαγγελματικό προσανατολισμό, ψυχομετρικά τεστ και στο τέλος να παρακολουθήσουν παράσταση με τρεις από τους κορυφαίους του Stand Up Comedy.

Όλα αυτά δωρεάν, μαζί με 40 ώρες Workshops και Σεμινάρια κορυφαίων Πανεπιστημίων, και κλήρωση 120 Υποτροφιών!

Σίγουρα αξίζει και μάλιστα αλλάζει και το μοτίβο της θεματικής των Φεστιβάλ στην Ελλάδα ξεφεύγοντας από τα αμιγώς διασκεδαστικά events πριμοδοτώντας την δωρεάν ενημέρωση και επιμόρφωση σε χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, μεταφοιτητές και όσους θέλουν να διαλέξουν το μονοπάτι σπουδών στην χώρα μας και κατ'επέκταση να κατοχυρώσουν καλύτερη θέση στην αγορά εργασίας.

Λίγο πριν την μπύρα σου σε μία θερινή συναυλία, η των διακοπών σου σε κάποιο νησί των μικρών Κυκλάδων, γνώρισε εκατοντάδες προγράμματα, επιμορφώσου από τους κορυφαίους και διεκδίκησε υποτροφίες.

Εσύ θα λείπεις από το πρώτο Φεστιβάλ Σπουδών; Πριν απαντήσεις δες το πρόγραμμα, και τα λέμε εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ