MARKET

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Άντερλεχτ

Επεισόδια στο δημοτικό στάδιο Ρόδου μετά τον αγώνα Γ.Σ. Διαγόρας - Γ.Α.Σ. Ιάλυσος για το Κύπελλο Δωδεκανήσου, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016. Ένα τετράχρονο αγοράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από πέτρα που δέχθηκε στο κεφάλι, ενώ πραγματοποιήθηκαν 7 προσαγωγές.
(EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ)
Επεισόδια στο δημοτικό στάδιο Ρόδου μετά τον αγώνα Γ.Σ. Διαγόρας - Γ.Α.Σ. Ιάλυσος για το Κύπελλο Δωδεκανήσου, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016. Ένα τετράχρονο αγοράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από πέτρα που δέχθηκε στο κεφάλι, ενώ πραγματοποιήθηκαν 7 προσαγωγές. (EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ) EUROKINISSI

Συμπλοκές σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Γκάζι μεταξύ οπαδών της Άντερλεχτ, που έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας τους στο Europa League με τον Ολυμπιακό, και οπαδών των "ερυθρολεύκων".

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο κλαμπ Why Sleep στο Γκάζι, όπου βρέθηκαν για να διασκεδάσουν οπαδοί της Άντερλεχτ που ήρθαν στην Αθήνα για τον σημερινό αγώνα του Europa League, όταν εντοπίστηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου και ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα, καθώς και ρίψεις καρεκλών, μπουκαλιών, καπνογόνων, πυροσβεστήρων και άλλων αντικειμένων. Η περιοχή μετατράπηκε για αρκετά λεπτά σε πεδίο μάχης.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν Βέλγοι οπαδοί τράπηκαν σε φυγή, πριν φτάσουν στο σημείο δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Εξαγριωμένοι οπαδοί της Άντερλεχτ προκάλεσαν υλικές ζημιές και σε παρακείμενα μαγαζιά.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν 4 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 6. Στην ΓΑΔΑ προσήχθησαν ακόμη 35, όλοι Βέλγοι πολίτες. Αστυνομικοί πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους οπαδούς της Άντερλεχτ, δίχως όμως να καταφέρουν να τους εντοπίσουν.

Σημειώνεται πως περίπου 500 φίλοι της βελγικής ομάδας θα βρεθούν απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους κόντρα στον Ολυμπιακό για τη φάση των "32" του Europa League, στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των Βέλγων στις Βρυξέλλες.

Δείτε την ανακοίνωση για το περιστατικό που εξέδωσε το μαγαζί Why Sleep, μέσα στο οποίο σημειώθηκαν και τα περισσότερα επεισόδια (όπως αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook):

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΈΤΡΗΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ.ΔΥΣΤΥΧΏΣ Κ...

Posted by Why sleep? on  Wednesday, February 24, 2016

Πηγή: News247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ